2020 model RS200 alınır mı?

ahmetysf099

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ilk motorum olarak alma düşüncesindeyim. Sıfırı beni aştığı için ikinci ele yöneldim. 2500 Km'de 2020 model tertemiz buldum 100 bin TL alırken ekspertiz vs. yaptıracağım, fiyatı sizce uygun mu?
Piyasayı bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim.
Araştırmalarıma göre RS200 başlangıç motoru olarak sıkıntı çıkartmaz gibime geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ilk motorum olarak alma düşüncesindeyim. Sıfırı beni aştığı için ikinci ele yöneldim. 2500 Km'de 2020 model tertemiz buldum 100 bin TL alırken ekspertiz vs. yaptıracağım, fiyatı sizce uygun mu?
Piyasayı bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim.
Araştırmalarıma göre RS200 başlangıç motoru olarak sıkıntı çıkartmaz gibime geliyor.
5 yıllık bir motosiklet için 2500KM çok düşük. KM'ye bakarsak alınır. Aküyü vs. kontrol etmek gerekir yatmış bu motor. Lastikler 5 yıl önceki lastiklerse kesinlikle değişmeli.

Tabii KM düşürülmediyse.

100k ya güzel bulmuşsunuz hocam başlangıç için güzel bir motor tercihi bloğu sağlam bir motordur dikkat etmeniz gereken şey ise hasar kaydı ve kilometre sorgusu yapmanızı öneririm bazen sahte kilometre girenler veya hasar kaydı olmasına rağmen yok diyen insanlar çıkabiliyor bunların dışında bir sorun yok gibi duruyor seçiminiz için.

2500km ve 2020 model biraz sıra dışı duruyor kilometresi orijinal mi? Sorgulama yapın muayeneye girdiğinde kaç kmymiş motor.
Hocam analiz motor ekspertiz var ümraniyede orada ekspertiz yaptıracağım beyinden gerekli incelemeleri yapıyorlar herşeyine kadar bakıyorlar ki biliyorsunuzdur 3500 tl sordum fiyat aldım hasar kaydı yok motorun arkadaşından almış garajda yatıyor motor km düşürme olayı için ekspertiz bakacak muayene sorgulama işlemi nereden yapılıyor ona hakim değilim

km düşük gibi görünse de motor 5 yaşında ve düşürülmüş km olma ihtimali fazla. Motor bloğu kısmına bakınca zaten anlaşılır az çok ne kadar kullanıldığı.

Eksperden çıkar yüksek ihtimal

100k ya güzel bulmuşsunuz hocam başlangıç için güzel bir motor tercihi bloğu sağlam bir motordur dikkat etmeniz gereken şey ise hasar kaydı ve kilometre sorgusu yapmanızı öneririm bazen sahte kilometre girenler veya hasar kaydı olmasına rağmen yok diyen insanlar çıkabiliyor bunların dışında bir sorun yok gibi duruyor seçiminiz için.
Plakadan yaptım hasar kaydı çıkması ruhsatın fotoğrafını attı ekspertizde dediğim harici durum olursa ekspertizi o karşılayacak yaşı biraz düşündürüyor ama bajaj aynı bajaj kaç yıldır aynı üretip gönderiyorlar rtr alacaktım stok yok karaborsada motor ayrıyeten parçaları pahalı

Hocam analiz motor ekspertiz var Ümraniye'de orada ekspertiz yaptıracağım beyinden gerekli incelemeleri yapıyorlar her şeyine kadar bakıyorlar ki biliyorsunuzdur 3500 TL sordum fiyat aldım hasar kaydı yok motorun arkadaşından almış garajda yatıyor motor km düşürme olayı için ekspertiz bakacak muayene sorgulama işlemi nereden yapılıyor ona hakim değilim.

Eksperden çıkar yüksek ihtimal.

Plakadan ve ruhsattan kontrol yapmayı unutmayın hocam buradan öğrenebilirsiniz bilgileri. Yanlış bilmiyor isem ruhsatta kaçıncı kilometrede servise gittiği yazıyor oradan kilometresini öğrenebiirsiniz.

5 yıllık bir motosiklet için 2500KM çok düşük. KM'ye bakarsak alınır. Aküyü vs. kontrol etmek gerekir yatmış bu motor. Lastikler 5 yıl önceki lastiklerse kesinlikle değişmeli.

Tabii KM düşürülmediyse.
Lastikler bir kaç ay idare etmez mi şahsen aldıktan sonra lastik için pek bütçe kalmıyor

Arkadaşlar muayene olayına baktım 2023 10. Ayı muaneye girmiş km si 1953 km imiş satıcının demesine göre zaten binilmiyor çok nadir sürüyorum dedi

Son düzenleme:
Lastikler bir kaç ay idare etmez mi şahsen aldıktan sonra lastik için pek bütçe kalmıyor

Arkadaşlar muayene olayına baktım 2023 10. Ayı muaneye girmiş km si 1953 km imiş satıcının demesine göre zaten binilmiyor çok nadir sürüyorum dedi
İlk motorun falansa hata edersin. Lastik şakaya gelmez hocam.

En azından arka lastik değiştirilmeli. İstersen sor satıcıya lastikleri değiştirmiştir belki. 5 yıl uzun bir süre dışardan bakınca sorun göremezsin. Zamanla gevrerler yol tutuşları mahvolur.

İlk motorun falansa hata edersin. Lastik şakaya gelmez hocam.

En azından arka lastik değiştirilmeli. İstersen sor satıcıya lastikleri değiştirmiştir belki. 5 yıl uzun bir süre dışardan bakınca sorun göremezsin. Zamanla gevrerler yol tutuşları mahvolur.
ilk motorum hocam lastikleri sorarım sanmıyorum değiştiğini olmazsa en kısa sürede değişmeye çalışırım veyahut fiyattan düşmesini isterim

Motoru aldım konu kapanabilir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı