Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #1 Sizi video ile baş başa bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2021
Sizi video ile baş başa bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #2 Kendi açımdan hem çok güzel hem de çok saçma bir yıldı Çift rakamlar hep böyle mi olur arkadaş. Hayatımdaki güzellikler hep tek rakamlarda gerçekleşti Bak şimdi 2021'im nasıl geçecek, o düşünsün.
Kendi açımdan hem çok güzel hem de çok saçma bir yıldı Çift rakamlar hep böyle mi olur arkadaş. Hayatımdaki güzellikler hep tek rakamlarda gerçekleşti Bak şimdi 2021'im nasıl geçecek, o düşünsün.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 3 Ocak 2021 #3 O filozof dedikleri çocuğa ne oldu ya . Güzel videoymuş.
blaknkkn Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 238 3 Ocak 2021 #4 RPM dedi: O filozof dedikleri çocuğa ne oldu ya . Güzel videoymuş. Genişletmek için tıkla... Harbi ne oldu en son tiktok çekiyordu.
RPM dedi: O filozof dedikleri çocuğa ne oldu ya . Güzel videoymuş. Genişletmek için tıkla... Harbi ne oldu en son tiktok çekiyordu.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ocak 2021 #5 RPM dedi: O filozof dedikleri çocuğa ne oldu ya . Güzel videoymuş. Genişletmek için tıkla... Evinde kitap okuyor.
RPM dedi: O filozof dedikleri çocuğa ne oldu ya . Güzel videoymuş. Genişletmek için tıkla... Evinde kitap okuyor.
Sparkysama Picopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 100 Yer biricik evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #6 Global olarak baktığımızda belki de insanlığın gelmiş geçmiş en kötü yıllarından biri hatta en kötüsü belki de. Ama kendim kişisel olarak baktığımda yine standart bir seneydi benim için yani genel olarak kötüydü.
Global olarak baktığımızda belki de insanlığın gelmiş geçmiş en kötü yıllarından biri hatta en kötüsü belki de. Ama kendim kişisel olarak baktığımda yine standart bir seneydi benim için yani genel olarak kötüydü.
blaknkkn Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 238 3 Ocak 2021 #7 Sparkysama dedi: Global olarak baktığımızda belki de insanlığın gelmiş geçmiş en kötü yıllarından biri hatta en kötüsü belki de. Ama kendim kişisel olarak baktığımda yine standart bir seneydi benim için yani genel olarak kötüydü aman ne boş yaptım be. Genişletmek için tıkla... 536?
Sparkysama dedi: Global olarak baktığımızda belki de insanlığın gelmiş geçmiş en kötü yıllarından biri hatta en kötüsü belki de. Ama kendim kişisel olarak baktığımda yine standart bir seneydi benim için yani genel olarak kötüydü aman ne boş yaptım be. Genişletmek için tıkla... 536?
Sparkysama Picopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 100 Yer biricik evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #8 blaknkkn dedi: 536? Genişletmek için tıkla... Belki de demiştim dostum.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 3 Ocak 2021 #9 "Bir vatandaşımızın korona testi pozitif çıktı" cümlesini duyunca ürperdim.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 3 Ocak 2021 #10 2020'nin genel olarak özeti olmuş, benim açımdan çok da kötü geçmedi diyebilirim. Her şey yolundaydı.
2020'nin genel olarak özeti olmuş, benim açımdan çok da kötü geçmedi diyebilirim. Her şey yolundaydı.