Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 3 Ocak 2021 #11 Virüs dışında, Geforce 210'dan kurtulduğum, İDE'den SATA'ya SSD ile geçtiğim ve ETS 2 aldığım için harikaydı. Ve en önemlisi 2020'yi 1000 mesajı geçerek tamamladım!
Virüs dışında, Geforce 210'dan kurtulduğum, İDE'den SATA'ya SSD ile geçtiğim ve ETS 2 aldığım için harikaydı. Ve en önemlisi 2020'yi 1000 mesajı geçerek tamamladım!
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 3 Ocak 2021 #12 RPM dedi: O filozof dedikleri çocuğa ne oldu ya . Genişletmek için tıkla... Ben o olayın devletin ortaya attığını daha dogrusu medyaya verdiğini düşünüyorum. @RPM Bir düşünün o siralar ne oldu? Kamufle etmek. Acaba neyi?
RPM dedi: O filozof dedikleri çocuğa ne oldu ya . Genişletmek için tıkla... Ben o olayın devletin ortaya attığını daha dogrusu medyaya verdiğini düşünüyorum. @RPM Bir düşünün o siralar ne oldu? Kamufle etmek. Acaba neyi?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 3 Ocak 2021 #13 RPM dedi: O filozof dedikleri çocuğa ne oldu ya . Güzel videoymuş. Genişletmek için tıkla... YouTube'da video çekmeye geri döndü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RPM dedi: O filozof dedikleri çocuğa ne oldu ya . Güzel videoymuş. Genişletmek için tıkla... YouTube'da video çekmeye geri döndü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 3 Ocak 2021 #14 12 ay boyunca korona ile birlekteydik.