2020 Peugeot 5008 alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
1.450.000TL'ye kadar 7 kişilik SUV bakıyorum. Km 100k altında, orta veya dolu paket tasarımı şık şeklinde 5008 1.5 dizel 130HP modelleri dikkatimi çekiyor. İlk başta bütçeyi zorlayıp excellent Tiggo 8 Pro baktım araç hissiyat olarak da hoşuma gitti ama çevremden duyduğum "18k km de direksiyon derisi soyuldu", "kaza yaptı 6 aydır parça bekliyor" gibi söylemlerden dolayı soğudum. Xtrail baktım kasa olarak hoşuma gitmedi, en güzeli 5008 gibi geldi. 3008'lerde çok fazla cam tavandan su alma gibi şikayetler gördüm, 5008 de bu tarz sorunlar var mı? Elektrik sistemi nasıl? Motoru, bakımı vs nasıl? Bakımdan bakıma ve silecek suyu koymak dışında kaput açmak istemiyorum. 2018 GT line mi yoksa 2020 allure selection paket mi daha mantıklı olur?

Nissan ve Çin grubuna bulaşmanızı önermem. Nissan'ın Renault ile ortaklığı sonrası kalitesi ciddi düştü. Şuan aktif olarak 3 adet Nissan araca sahibiz ve hiçbiri parasını hak etmiyor.
5008 mantıklı ve verimli bir araç olabilir. Avrupa'da çok yaygın olarak kullanılıyor.
Ayrıca Volkswagen Tiguan AllSpace araca da bakabilirsiniz.
Bütçenize uygun bir model denk gelebilir.

Tiguan allspace in arka 2 koltuk alternatiflere göre biraz diz mesafesi dar kalıyor gibi bir de VW grubuna babam pek yanasmiyor sonuçta araç ortak kullanılacak. 5008'in elektronik sistemi çok arada bırakıyor, çok memnun olanda var şikayet edende var. Tamircinin biri al biri alma diyor. X-trail baktım ama direk soğudum hem tipi olsun hem iç dizaynı olsun şu anki 2014 Sportageden aşırı fark yok gibi geliyor bu az fark içinde 400-500k para ödemek gereksiz geliyor. 7 kişiliğe hiç bulaşmadan 2020-21 elegance 4x2 veya 20-21 prestige 4x4 1.6 dizel Sportage nasıldır?

Guzel araba, klasik Peugeot kalite olarak fazla bir sey beklemeyin.
Hocam Peugeot ile Nissan'i hala karsilastirmam bile ama onerdiginiz Tiguan, elbette ikisiyle de karsilastirilmaz, bu fiyata mantikli.

Guzel araba, klasik Peugeot kalite olarak fazla bir şey beklemeyin

Simdi öyle de segment segment değişiyor araçlar.

Bu noktada Cupra Ateca veya Seat Ateca tek önerimdir. Başka hiçbir marka/modeli önermem

Geniş büyük arac lazım, atecaya bindim ama o genişlik yok maalesef bir de VW gurubuna ben yanassam babam yanaşmaz. Tiguan allspace i bir şekil ikna ederim belki 7 kişilik olmasından sebep. 1.450'ye geniş, minimum 20 model kaputu bakımdan bakıma, sadece silecek suyu koymak için acmalik SUV desem tam yeri olur aslında. 16-17 Sorento baktım ama eski kalıyor hiç yanaşmadım.

Peugeot kotu bir marka degil ama benim fikrimce tabii kisiden kisiye degisir ama hicbir zaman parasini hakeden bir arac olmadi benim gozumde, ondan oyle dedim. Ama tasarimlari cok guzel. Sizin butceye gore ama yine de en mantiklisi 5008 gibi hocam, Tiguan olmaz diyorsaniz.

5 kişilik bakarsak ne önerirsiniz? Yine geniş araç lazım. T-gdi Power Edition Tucson baktım motor mekanik Kia ile aynı diye ama içini begenmedim.

5 kişilik bakarsak ne önerirsiniz? Yine geniş araç lazım. T-gdi Power Edition Tucson baktım motor mekanik Kia ile aynı diye ama içini begenmedim.
Aynen makyajsiz model Tucson'larin artik ici eski kaldi. Kia'lar guzel ama onu da begenmemissiniz. En mantikli secenekler Tiguan, Sportage ya da Tucson zaten 5008 cikarirsak, ama bence ucude yine de 5008'den daha iyi.

Aynen makyajsiz model Tucson'larin artik ici eski kaldi. Kia'lar guzel ama onu da begenmemissiniz. En mantikli secenekler Tiguan, Sportage ya da Tucson zaten 5008 cikarirsak, ama bence ucude yine de 5008'den daha iyi.

Kia'yi beğendim, tucsonu beğenmedim. Prestige 4x4 dizel 135bg 2020 olanlar hoşuma gidiyor ufak ön panjur, difüzör gibi oynamalarla çok güzel şekilleniyor. Peki şu an elimdeki araç kaç eder? 2014 Sportage 1.6GDİ consept Plus 135k km de, 2000-3000 arası trameri var sol arka çamurluk boya o kadar değişen yok, pasta cila sonrası kozmetik olarak 8.5/10 diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…