2020 Rina RP zamanları sizce nasıldı?

564803

Hectopat
Aramızda, zamanında Rina RP'ye katılmış olanlar ve orada bayağı zaman harcamış olanlar var ise biraz sohbet etmek istiyorum. Sizce 2020 Rina RP dönemleri nasıldı? 2020 Rina RP'yi özlüyor musunuz?

Son düzenleme:
Bence en iyi dönemi her oyuncunun ilk başladığı dönemdir, ben 2019 yılında başlamıştım. Benim için en iyi yıl 2019 zamanlarıydı ama 2020 yıllarında da iyiydi.

Bence en iyi dönemi her oyuncunun ilk başladığı dönemdir, ben 2019 yılında başlamıştım. Benim için en iyi yıl 2019 zamanlarıydı.
Eskiden başlamış olanlar için bu söz doğru olabilir ama mesela 2024'te başlamış birisi oyundan zevk alamaz.

Eskiden başlamış olanlar için bu söz doğru olabilir ama mesela 2024'te başlamış birisi oyundan zevk alamaz.
Geçen zamanla birlikte insanlar da değişti, her yerde.

Geçen zamanla birlikte insanlar da değişti, her yerde.
Her yer dediğiniz yere pizza'da dahil. Eskiden neredeyse bütün sunucu pizza'da buluşurduk ve bir kişi boombox açar ve bütün herkes eğlenmeye başlardı. Artık pizza'da kimse yok, benim canımı sıkanda bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…