Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 16 Eylül 2020 #1 Chrome. Herkesin çok RAM kullanıyor dediği tarayıcı en az RAM kullanan tarayıcı . Edge. Chrome ile eşit olması beni şaşırttı şu anda kullandığım tarayıcı uzun kullanımda şişmiyor aksine azalıyor. Firefox. Düşük RAM kullanan tarayıcı tavsiyelerinde en çok Firefox gözüküyordu ama en çok kullanan oldu. Opera. Güzel gibi ama uzun kullanımda şişiyor. Vivaldi. Tasarımı güzel fakat RAM kullanımı yüksek ve şişiyor. Başka tarayıcılar bulamadım Opera GX denemedim hemen hemen aynı sonuçlar olacağını düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2020
Chrome. Herkesin çok RAM kullanıyor dediği tarayıcı en az RAM kullanan tarayıcı . Edge. Chrome ile eşit olması beni şaşırttı şu anda kullandığım tarayıcı uzun kullanımda şişmiyor aksine azalıyor. Firefox. Düşük RAM kullanan tarayıcı tavsiyelerinde en çok Firefox gözüküyordu ama en çok kullanan oldu. Opera. Güzel gibi ama uzun kullanımda şişiyor. Vivaldi. Tasarımı güzel fakat RAM kullanımı yüksek ve şişiyor. Başka tarayıcılar bulamadım Opera GX denemedim hemen hemen aynı sonuçlar olacağını düşünüyorum.
Queph Megapat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 568 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #2 Her tarayıcıda aynı uzantılar yüklü mü?
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #3 Edge Chromium gerçekten güzel ve Chrome'a çok benzediğinden dolayı önceden Chrome kullanmış kişiler çok rahatlıkla Edge kullanabilir. (Ayrıca Edge, Chrome eklentilerini destekliyor.)
Edge Chromium gerçekten güzel ve Chrome'a çok benzediğinden dolayı önceden Chrome kullanmış kişiler çok rahatlıkla Edge kullanabilir. (Ayrıca Edge, Chrome eklentilerini destekliyor.)
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #4 Buda Brave tarayıcı. (Stok hali sadece kendi uzatıları var.)
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 16 Eylül 2020 #5 Testi sen mi yaptın @Revivmeooi? Yoksa başka yerden mi aldın.
yirikalische Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Eylül 2020 #6 Yıllardır opera kullanıyorum, özelliklerine çok alıştım, ciddi bir problemi olmadıkça bırakmam sanırım.
Yıllardır opera kullanıyorum, özelliklerine çok alıştım, ciddi bir problemi olmadıkça bırakmam sanırım.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 16 Eylül 2020 #7 Queph dedi: Her tarayıcıda aynı uzantılar yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam Edge ve Chrome'da aynı uzantılar yüklü diğerlerinde yüklemeye gerek bile yok sonuçlar belli zaten. cengover_ekin dedi: Testi sen mi yaptın @Revivmeooi? Yoksa başka yerden mi aldın. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım. kharis dedi: Buda Brave tarayıcı.Eki Görüntüle 670061 Genişletmek için tıkla... Brave'de çok güzel tarayıcı fakat fazla CPU kullanıyordu (i5 8250U) %30'a kadar çıkıyordu bu nedenle sildim.
Queph dedi: Her tarayıcıda aynı uzantılar yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam Edge ve Chrome'da aynı uzantılar yüklü diğerlerinde yüklemeye gerek bile yok sonuçlar belli zaten. cengover_ekin dedi: Testi sen mi yaptın @Revivmeooi? Yoksa başka yerden mi aldın. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım. kharis dedi: Buda Brave tarayıcı.Eki Görüntüle 670061 Genişletmek için tıkla... Brave'de çok güzel tarayıcı fakat fazla CPU kullanıyordu (i5 8250U) %30'a kadar çıkıyordu bu nedenle sildim.
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #8 Revivmeooi dedi: Brave'de çok güzel tarayıcı fakat fazla CPU kullanıyordu (i5 8250U) %30'a kadar çıkıyordu bu nedenle sildim. Genişletmek için tıkla... Benim işlemcimi (i3 9100F) maks %4 seviyesinde kullanırken gördüm. Arkada sayamıyacağım kadar sekme açıktı. Yoksa bende işlemci tasarruflu bir tarayıcıya yönelirdim.
Revivmeooi dedi: Brave'de çok güzel tarayıcı fakat fazla CPU kullanıyordu (i5 8250U) %30'a kadar çıkıyordu bu nedenle sildim. Genişletmek için tıkla... Benim işlemcimi (i3 9100F) maks %4 seviyesinde kullanırken gördüm. Arkada sayamıyacağım kadar sekme açıktı. Yoksa bende işlemci tasarruflu bir tarayıcıya yönelirdim.
B BiGgESs Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #9 beyler benim istediğim tarayıcı çok az işlemci kullanan ram ide ortalama chrome kadar kullanan bir tarayıcı sizce hangi tarayıcı böyle?
beyler benim istediğim tarayıcı çok az işlemci kullanan ram ide ortalama chrome kadar kullanan bir tarayıcı sizce hangi tarayıcı böyle?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 23 Mart 2021 #10 BiGgESs dedi: beyler benim istediğim tarayıcı çok az işlemci kullanan ram ide ortalama chrome kadar kullanan bir tarayıcı sizce hangi tarayıcı böyle? Genişletmek için tıkla... Edge olabilir Chrome Software Reporter Tool yüzünden aşırı kullanıyor.
BiGgESs dedi: beyler benim istediğim tarayıcı çok az işlemci kullanan ram ide ortalama chrome kadar kullanan bir tarayıcı sizce hangi tarayıcı böyle? Genişletmek için tıkla... Edge olabilir Chrome Software Reporter Tool yüzünden aşırı kullanıyor.