2020 yaz karne indirimleri olacak mı?

• Konuyu başlatan Timurozer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 515
T

Timurozer

Ziyaretçi
Nedense hiçbir alışveriş web sitesinde karne indirimlerini göremedim ve bugün karne günü üstelik. Ayrıca bu bilgisayar toplama yerlerinde de herhangi bir indirim söz konusu değil şu an. Sizce indirim yaparlar mı yoksa boşuna mı umut besliyorum? Çünkü toplamak istediğim bir bilgisayar var ama biraz bütçeyi aşıyor. Karne indirimleri olursa düşer diye düşünüyordum ama şimdi biraz kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedense hiçbir alışveriş web sitesinde karne indirimlerini göremedim ve bugün karne günü üstelik. Ayrıca bu bilgisayar toplama yerlerinde de herhangi bir indirim söz konusu değil şu an. Sizce indirim yaparlar mı yoksa boşuna mı umut besliyorum? Çünkü toplamak istediğim bir bilgisayar var ama biraz bütçeyi aşıyor. Karne indirimleri olursa düşer diye düşünüyordum ama şimdi biraz kararsızım.
Okula mı gittik ki?

Hepsiburada en uzun gün indirimi vardı galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı