2020 yazına kadar hangi bileşenler çıkar?

Atherian

Kilopat
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere yaza kadar hangi sistem bileşenleri çıkar mesela DDR5 ya da B5XX ankartlar ya da yeni ekran kartları gibi çünkü yeni bir sistem almayı düşünüyorum yazın tamamen alabilirim ama şimdiden toplayayım diyorum sizce beklemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle B550 anakartlar gün yüzüne çıkar. DDR5 için şuan bişey diyemem. Belki B550 anakartlar DDR5 olur. Kesin bişey söylemek doğru olmaz.

Nvidia RTX 3XXX, Intel 10. nesil ve AMD Ryzen 4. nesilleri görürüz gibi. Bence şuan PC toplamayı düşünenler beklesin. Ben de bekleyip yaza sağlam bir sistem toplayacağım.

Bende öyle düşünüyorum ama 4 klık bütçem var bu yeni çıkan bileşenlerden 4k bütçe ile alınabilirmi?
Nvidia RTX 3XXX, Intel 10. nesil ve AMD Ryzen 4. nesilleri görürüz gibi. Bence şuan PC toplamayı düşünenler beklesin. Ben de bekleyip yaza sağlam bir sistem toplayacağım.

Aynı bütçeyle bende toplayacağım ama yeni bileşenler değilde eski ürünlerin fiyatı düşerse daha iyi sistem toplarım diye bekliyorum. Umarım beklediğime değer.

Bende öyle düşünüyorum ama 4 klık bütçem var bu yeni çıkan bileşenlerden 4k bütçe ile alınabilirmi?

Bende sistem toplamayı düşünüyorum fakat bende beklemekten yanayım özellikle 10. nesil intel ve 4. nesil ryzen işlemcileri merak ediyorum. Eğerki bir önceki nesile göre çok bir fark olmassa tabiki bütçemi düşünüp ona göre hareket edicem.

Hocam dolar yükseliyor her geçen gün, beklemenin alemi yok. 1,5 ay önce her yerde 3300 Tl ye olan R9 3900X 3700 Tl olmuş. Günümüzdeki modeller zaten uzun bir süre yeter. Bana da bekleyin demişlerdi ama bunu görünce aldım, fiyatlar düşmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…