2020 yılında RX580 alınır mı?

• Konuyu başlatan ZTAlp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 68
  • Görüntüleme 15.550
Tekrar diyorum içime sinmedi başka bir önerin varsa açıgım teşekkür ederim.Birde neden tutunamadı acaba? görünüşü güzel bir ekran kartı degil tekrar söylüyorum başka bir önerin varsa açıgım tekrar teşekkür ederim.
Sandığınız gibi kalitesiz olduğu için değil, şansa bağlı bir şey bu. MSI, Gigabyte, Asus gibi markalar daha çok reklam vs. yaptığından dolayı daha çok biliniyor. Bu yüzden de böyle markalar geride kalıyor. Ben kendi tavsiye ettiğim sistemle aynı fiyat lakin daha kötü olan bir sistemi önermem. Paranıza harcamaya meraklısınız sanırım. Tutan yok. Alın RX580'li sistemi 5000TL'ye. RX580 başınızı ağrıtmaz.

Sandığınız gibi kalitesiz olduğu için değil, şansa bağlı bir şey bu. MSI, Gigabyte, Asus gibi markalar daha çok reklam vs. yaptığından dolayı daha çok biliniyor. Bu yüzden de böyle markalar geride kalıyor. Ben kendi tavsiye ettiğim sistemle aynı fiyat lakin daha kötü olan bir sistemi önermem. Paranıza harcamaya meraklısınız sanırım. Tutan yok. Alın RX580'li sistemi 5000TL'ye. RX580 başınızı ağrıtmaz.
Teşekkür Ederim.

Alınır. Şu herkeste 1650 super övme olayı nedir anlamıyorum açıkçası. Zaten fiyatlar aynı değil. Çokta abartılı farkta yok oyunlarda. 4 gb 1650 s alacağına 8 gb 580 alın daha mantıklı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Silinen üye Tabi ki de alınır alınmaz diye bir şey yok. Birçok oyunu FHD de rahatlıkla oynatabileceği belli. Ancak konu başlığı olarak belirtmiş olduğunuz duruma istinaden daha güncel olan kartları almanız öneriliyor.

5700 yazmıştın 😀, sanırım yanlış yazmışsın.

Yine de daha iyi sistem var.
Fark etmemiştim özür dilerim.
@Silinen üye Tabi ki de alınır alınmaz diye bir şey yok. Birçok oyunu FHD de rahatlıkla oynatabileceği belli. Ancak konu başlığı olarak belirtmiş olduğunuz duruma istinaden daha güncel olan kartları almanız öneriliyor.
Ona bir sözüm yok zaten bende önerilere açıgım dedim ama 1650 yi kullanan arkadaşım memnun olmadıgı için önermedi bende almak istemiyorum o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı