P psykoray Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 25 14 Temmuz 2020 #31 07alone07 dedi: XFX RX 590 ekran kartını mı kullanıyorsunuz? Eğer öyle ise ekran kartı için 20.4.2 sürümü kurup görsele yüklediğim Radeon ayarlarını yapabilirsiniz. Belki çözüm olur. Genişletmek için tıkla... Sapphire kullanıyorum yine de sağ olun hocam
07alone07 dedi: XFX RX 590 ekran kartını mı kullanıyorsunuz? Eğer öyle ise ekran kartı için 20.4.2 sürümü kurup görsele yüklediğim Radeon ayarlarını yapabilirsiniz. Belki çözüm olur. Genişletmek için tıkla... Sapphire kullanıyorum yine de sağ olun hocam
07alone07 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 4.085 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #32 psykoray dedi: Sapphire kullanıyorum yine de sağ olun hocam Genişletmek için tıkla... [Rehber] AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası - Technopat Sosyal şu konuya bir bakın ve önerilen çözüm yöntemlerini deneyin. Eğer sıkıntı yaşarsanız paylaştığım konudan yazabilirsiniz.
psykoray dedi: Sapphire kullanıyorum yine de sağ olun hocam Genişletmek için tıkla... [Rehber] AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası - Technopat Sosyal şu konuya bir bakın ve önerilen çözüm yöntemlerini deneyin. Eğer sıkıntı yaşarsanız paylaştığım konudan yazabilirsiniz.