2020 yılında Ryzen 3 1200 alınır mı?

354499

Hectopat
Merhabalar. Ben bir ucuz sistem toplamak istiyorum, işlemci olarak Ryzen 3 1200, RX 550 2 GB ekran kartı ve HyperX Fury 16 GB (8x2) 3200MHz RAM almayı düşünüyorum. Sizce bu donanım Fortnite ve Rainbow Six Siege orta ayarlarda 40~ FPS olması için yeterli mi? Çoğunlukla bağımsız oyunları oynamayı planlıyorum. (Dead cells, hollow Knight gibi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli ama o ekran kartı ve işlemciye para vermek yerine ikisinin parasını birleştirip R5 3400G alıp APU olarak kullanman bence performans açısından çok daha mantıklı olur. Zaten kullanacağın RAM de APU bir sistem için gayet iyi.

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. APU sistem toplama fikrini beğendim. Ryzen 5 3400G hakkında araştırma yapacağım.
Ayrıca mesajımı düzenleyen moderatörü teşekkür ediyorum, yanlışlıkla SSD'ler bölümüne yazmışım.
Arkadaşlar araştırma yaptım ve Ryzen 5 3400G'yi performans açısından çok beğendim. Onu alıp bir APU sistem toplamayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…