Prusias Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 12 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #21 Az önce ilk kez Windows XP formatı attım Packard Bell dot se cihazıma. Bakalım kullanabilecek miyiz.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #22 Geçenlerde Putin'in kişsel bilgisayarında XP kullandığına dair bir haber çıkmıştı. Çok şaşırmıştım doğrusu. Haber: Fotoğrafta dikkat çeken detay: Putin'in hala Windows XP kullandığı ortaya çıktı - Dünyadan Haberler CNN Türk Dünyadan Haberler - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Microsoft'un 2014 yılında desteklemeyi bıraktığı işletim sistemi Windows XP'nin kurulu olduğu bil... www.cnnturk.com
Geçenlerde Putin'in kişsel bilgisayarında XP kullandığına dair bir haber çıkmıştı. Çok şaşırmıştım doğrusu. Haber: Fotoğrafta dikkat çeken detay: Putin'in hala Windows XP kullandığı ortaya çıktı - Dünyadan Haberler CNN Türk Dünyadan Haberler - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Microsoft'un 2014 yılında desteklemeyi bıraktığı işletim sistemi Windows XP'nin kurulu olduğu bil... www.cnnturk.com
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 23 Mart 2020 #23 Microsoft ABD merkezli ya, lisans parası ödemek istememiştir.
es-es Decapat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 13 23 Mart 2020 #24 İnternet tarayıcılarda problemler yaşanıyor diye biliyorum. Çalışmaya çalışır
4 496391 Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 23 Mart 2020 #25 SaviorAngel™ dedi: Microsoft ABD merkezli ya, lisans parası ödemek istememiştir. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen gizlilik endişeleri ve alışkanlık.
SaviorAngel™ dedi: Microsoft ABD merkezli ya, lisans parası ödemek istememiştir. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen gizlilik endişeleri ve alışkanlık.