2020'de GTA 5 oynanmaya değer mi?

canberk5266

Hectopat
Daha fazla  
GTA San Andreas'ta en az 3bin saatim olduktan ve yeni PC aldıktan sonra aklıma takılan bir soru bu. Online oynamak için değil hikayesini için soruyorum. Sizce 70GB indirme yapmak GTA 5'in storysi için değer mi?

Tabii ki değer. Bugünlerde hikayeyi 6.defa oynamaya başladım. Hala aynı zevk. Tabii GTA:SA ile tartışılır ama SA'nın ayrı bir yeri var.

Gta SA'da sadece CJ ile oynamaya alıştıktan sonra biraz farklı gelecektir GTA 5 3 farklı statü ve düşüncede insan ile oynamak daha keyifli geleceğini düşünüyorum. Her iki oyunuda oynadım ve bitirdim. Hikaye konusu olarak bir San Andreas etmez bilesin. Ama görevler olsun olay olabilitesi olsun bir nebze keyifli hale getiriyor oyunu zaten GTA 5'i saran modları ve online görevleri.

Hikayeyi geçtim sadece grafikleri manzaraları ve yaşattığı atmosfer için bile bilgisayarımda olmazsa olmazdır kendisi. Oynamasam bile haftada en az 1 kere girer birkaç saat o atmosferi yaşar çıkarım. GTA 6'ya kadar oynamaya değer .

Değmez bence öyle aşırı zevkli bi hikayesi filan yok. Witcher 3, Skyrim veya BioShock gibi oyunları hikayesi için indirmeye değer ama GTA 5 sanmıyorum.

GTA olması bile oynamak için bir sebep. Kocaman haritasıyla, 3 ana karakteriyle, güzel hikayesiyle sonuna kadar değer. Online'a gelirsek oynayacak arkadaşı olan herkesin masaüstünde olmalı. Bana kalsa arkadaşa bile gerek yok, her türlü oynarım.

Hayatımda hiçbir şeye fan olmamış ben galiba bu oyunun fanıyım.

Oyunun videosunu eskiden izlediğim için biraz hevesim kaçmıştı ama dediklerinize göre Witcher ve Metrodan sonra başlıcağım oyunu buldum. Büyük ihtimalle modlama işinede girerim. Çok hoşuma gidiyor modlarla uğraşmak 3bin saatin yarısını modlu Gta san andreas ile yapmışdır. Umarım bende eski oyunların tadını bırakır.

Eski oyunların tadını alamazsan Grove Street'in son halini ziyaret etmeden oyunu silme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…