Berke Tosuncuk
Megapat
Daha fazla
Selam millet. Bu konuda uzun süredir kafa patlatıyorum ve tedarik edeceğim parçaların sorun çıkarması haricinde(çalışmaması veya arızalı olması vs.) bir risk göremiyorum.
2000-2500 lira arası bir yatırımla, piyasadaki çoğu oyunları oynayabileceğim bir sistem toplamaya karar kıldım. Öyle yüksek çözünürlüklerde Ultra ayarlarda oynamak istemiyorum(2020'de E5200'lü, HD 5570'lü bir sistem kullanmak azla yetinmeyi öğretiyor sanırım).
Tabi ki yeteri kadar bütçem olsa ikinci el bir sistem toplamayı düşünmezdim fakat malum yazın bütün çalışma planlarım suya düştü. Sistem planım şu şekilde;
*Anakart: OC yapabileceğim herhangi bir anakart, 1155 soket tipi olması yeterli.
*Işlemci: Intel i7-3770.
*Ekran kartı: Sanırım en güvenli bileşen zira kendisi sıfır olacak-->RX 570-RX 580 arası gidip geliyorum.
*SSD: Kingston A400 120 GB.
*RAM: DDR3 16 GB, muhtemelen 1600MHz.
*Kasa: 500+ PSU dahil herhangi bir kasa.
Saygı çerçevesinde yorumlarınızı bekliyorum.
İyi günler.
2000-2500 lira arası bir yatırımla, piyasadaki çoğu oyunları oynayabileceğim bir sistem toplamaya karar kıldım. Öyle yüksek çözünürlüklerde Ultra ayarlarda oynamak istemiyorum(2020'de E5200'lü, HD 5570'lü bir sistem kullanmak azla yetinmeyi öğretiyor sanırım).
Tabi ki yeteri kadar bütçem olsa ikinci el bir sistem toplamayı düşünmezdim fakat malum yazın bütün çalışma planlarım suya düştü. Sistem planım şu şekilde;
*Anakart: OC yapabileceğim herhangi bir anakart, 1155 soket tipi olması yeterli.
*Işlemci: Intel i7-3770.
*Ekran kartı: Sanırım en güvenli bileşen zira kendisi sıfır olacak-->RX 570-RX 580 arası gidip geliyorum.
*SSD: Kingston A400 120 GB.
*RAM: DDR3 16 GB, muhtemelen 1600MHz.
*Kasa: 500+ PSU dahil herhangi bir kasa.
Saygı çerçevesinde yorumlarınızı bekliyorum.
İyi günler.
Son düzenleyen: Moderatör: