2020'de Lost dizisi izlenir mi?

FurthestEagle

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar yıl olmuş 2020, Lost dizisinin ilk yayın tarihi 2004. O zamanlar izleyecek imkanım yoktu, yaşım küçüktü en fazla Nickelodeon izleyebiliyordum. Şimdi geçmişe baktığımda harbi diziymiş diyorum ama üzerinden 16 yıl geçmiş. Sizce bu diziye başlanır mı sizce?

Birkaç bölüm izle beğenirsen devam edersin. Ben zamanında izlediğimde güzel gelmişti ama günümüze göre çok eski kalıyor sanırım.
İlk bölümü inanılmaz sarmıştı, atmosfer ve karakterler inanılmaz bağlayıcıydı. Sonra olay örgüsünü kaçırmışım. Ben bi başlayım baştan bakalım gidiyor mu dizi.

Karmaşıklık ile alakalı yani bilim ve doga dışı ilgili olarak sevgin varsa bence izlemelisin zamanında bütün hepsini izlediydim bazen beyin yakıyor bazen aman bune deyip geciyorsun ama izlenmeyecek bir dizi degil.

Bence sevdiysen kesinlikle devam et daha once bitirmis biri olarak soyluyorum, dizi beni hic sıkmadı hep zevkle ve heyecanla izledim hele ilk sezonlari insani kitliyor ekrana resmen ama tabii sunu da soylemem lazim dizi her reyting yakalayip sonradan gereksiz uzatilan yapimlarda oldugu gibi bir sureden sonra cok degisik bir hal aliyor ve zorlamaya kaciyor, beyinler yaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…