A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #1 İnternette buna dair bir kaynak bulamadım. Geçen sene 11 Kasım'da Steam'de bekarlar günü indirimi olmuştu. Bu sene de olacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2020
İnternette buna dair bir kaynak bulamadım. Geçen sene 11 Kasım'da Steam'de bekarlar günü indirimi olmuştu. Bu sene de olacak mı?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.958 Makaleler 4 Çözümler 57 11 Kasım 2020 #2 Genellikle doğru çıkıyor. Steam Sale Countdown | When is the next Steam Sale Find out when the next Steam Sale will start with this beautiful countdown timer. www.whenisthenextsteamsale.com Artı 2 Eksi
Genellikle doğru çıkıyor. Steam Sale Countdown | When is the next Steam Sale Find out when the next Steam Sale will start with this beautiful countdown timer. www.whenisthenextsteamsale.com
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2020 #3 Ahmet1203 dedi: İnternette buna dair bir kaynak bulamadım. Geçen sene 11 Kasım'da Steam'de bekarlar günü indirimi olmuştu. Bu sene de olacak mı? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bu da var:Steam Sale Countdown | When is the next Steam Sale Artı -1 Eksi
Ahmet1203 dedi: İnternette buna dair bir kaynak bulamadım. Geçen sene 11 Kasım'da Steam'de bekarlar günü indirimi olmuştu. Bu sene de olacak mı? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bu da var:Steam Sale Countdown | When is the next Steam Sale
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 11 Kasım 2020 #4 Yamete Kudasai dedi: Genellikle doğru çıkıyor. Steam Sale Countdown | When is the next Steam Sale Find out when the next Steam Sale will start with this beautiful countdown timer. www.whenisthenextsteamsale.com Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: Aynı şekilde bu da var:Steam Sale Countdown | When is the next Steam Sale Genişletmek için tıkla... İkisi aynı site... Bu sitede yazmıyor fakat saat 19:00 gibi girecektir. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Genellikle doğru çıkıyor. Steam Sale Countdown | When is the next Steam Sale Find out when the next Steam Sale will start with this beautiful countdown timer. www.whenisthenextsteamsale.com Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: Aynı şekilde bu da var:Steam Sale Countdown | When is the next Steam Sale Genişletmek için tıkla... İkisi aynı site... Bu sitede yazmıyor fakat saat 19:00 gibi girecektir.