Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 9 Aralık 2020 #11 Windows 10 görünümü ile Win 7 kullanıyorum şu anlık sorun yok ama RAM ve SSD'yi arttırdığımda kesinlikle Windows 10'a geçerim
Windows 10 görünümü ile Win 7 kullanıyorum şu anlık sorun yok ama RAM ve SSD'yi arttırdığımda kesinlikle Windows 10'a geçerim
2 298842 Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 9 Aralık 2020 #12 184424 dedi: Üzgünlükler içerisinde artık Windows 10'a güncellemenizi öneririm. Destekler kesilmişti zaten. Sonrasında bazı programların da desteği kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi güncelledim hocam. Fakat bunların sürümü felan oluyor sanırım. Ben direkt Microsoft'un Media Creation Tool aracından USB'me yazdım. Sonrasında kurulum aşamasında Windows 10 Pro'yu seçtim ve kurdum. Başka bir sürümmü kurmalıyım.
184424 dedi: Üzgünlükler içerisinde artık Windows 10'a güncellemenizi öneririm. Destekler kesilmişti zaten. Sonrasında bazı programların da desteği kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi güncelledim hocam. Fakat bunların sürümü felan oluyor sanırım. Ben direkt Microsoft'un Media Creation Tool aracından USB'me yazdım. Sonrasında kurulum aşamasında Windows 10 Pro'yu seçtim ve kurdum. Başka bir sürümmü kurmalıyım.