2020'de Witcher 2 oynanır mı?

Dün gece indirdim ve 7 yıl önce çıkan bir oyun olmasına rağmen aşırı derecede optimizasyon sorunu var. Ekran çözünürlüğünü düşürdüm her şeyi low yaptım anca 40 fpslere çıktı. İnsan en son ayarlarda oynamak istiyor böyle bir oyunu ama bunun için iki ekran kartlı bir canavarın falan olmalı heralde.

Yıl ile oyunun ne bağlantısı var arkadaşlar, ben çözemiyorum bu olayı. Hâlâ, bilgisayara GTA Vice City bile yüklesek keyif ile oynamıyor muyuz? Bence şu yıl-oyun saçmalığını bir kenara bırakın. Bak Youtube'dan videolarına, hoşuna gidip gitmeyeceğini anlarsın zaten.

Bana 3.den sonra oynanış kötü gelmişti. Bence indirimde alıp dene. Beğenmezsen 2 saati geçmeden iade edersin.

Daha bir kaç ay önce yeni bitirdim. Full ayarlarda oynadım grafikleri 9 senelik bir oyun için sırıtmıyor bence.

Oynanır hala piyasadaki bir sürü oyundan kat be kat iyi. Grafikleri felan çok batmıyor göze bazı bugları felan var ama çok önemli değil bence oynanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…