2020'de Xbox 360 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EskoriX

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar, malum şu günlerde koronavirüs nedeni ile tüm dünya evlerine kapandı. Herkes karantinada ve endişeli ben ise evde aşırı derecede sıkılıyorum. PC'yi açıyorum, çoğu oyunda kasma vs nedeniyle Xbox 360 almaya karar verdim. 2. el 500-600 TL arası satılıyor, bir de kuzenim kullanıyor. Gayet güzel. Şu anda ben almayı düşünüyorum. Şöyle sorularım var:
  • Xbox 360 sistemsel olarak sıkıntı çıkartır mı?
  • Xbox 360 2. el alırken alışverişi nasıl yapacağım nasıl güveneceğim? Daha önce hiç 2. el Online alışveriş yapmadım.
  • Xbox 360 satan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınırya eski oyunları da oynarsın güzel olabilir.

- Eski kasalar (ilk versiyonlar) çok ısındığı için kırmızı ışık vs. veriyordu o yüzden yeni model kasalara yönelin, ilk versiyonlardan uzak durun.

- Letgo, Sahibinden gibi yerlerden çevrende olan satıcılara bak bulabilirsen test edip al eğer yakınlarında yoksa kullanıcıdan Sahibinden, Gittigidiyor gibi yerlerden GET açmasını iste.

Bence konsol dediğimiz şey zamandan bağımsız olarak her koşulda alınır ben X360 için çok fazla exc. oyun olmadığı için PS3 alırdım o ayrı konu.

@Cruslan Sıkıntılarından bahsedebilirmisiniz? Xbox360 Slim 2013 Jtagli versiyon almayı düşünüyorum. Ayrıca yaptığım araştırmalar ve konulara göre PS3 Xbox360 dan daha zayıf deniliyor bunun cevabı nedir sizce?
@Maximen Xbox360 Slim 2013 Jtagli versiyon almayı düşünüyorum ve oynayacağım tonlarca oyun var Call of duty serisi, Far cry,Crysis,Skyrim,GodOfWar,Fallout,TheSims3,NeedForSpeed,Smackdown,Pes,Fifa,NBA,Rdr vs vs oyun sıkıntım yok açıkcası 500tl de çok gelmiyor bana. Neden PS3 öneriyorsunuz acaba?
Dostlar bu arada konsol hakkında hiç bilgim yok zaten daha öncede kullanmadım bilgisayarım biraz oyunlarda zayıf bu yüzden alıp oyunlarımı bu şekilde oynamak istiyorum bilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun. bütçem 500-700 tl arası üstüne çıkamam.

Son düzenleme:
Xbox 360 tasarımındaki hata nedeniyle çok sık arıza vermektedir. Meşhur 3K hatası buna örnektir. PS3 daha az sorunludur. Oyun kütüphanesi çok geniştir. Kırılması çok kolaydır ve çip gerektirmez. Sessizdir ve serin çalışır. Türkiye'de PS3 daha yaygın olduğu için bir sorun olduğunda bu sorunu çözebilecek ustayı ve donanımı bulmak daha kolaydır. PS3 alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey fat kasalardan yani ilk çıkan kasalardan uzak durmanız olacaktır. Xbox 360'ın daha performanslı olduğu doğru fakat aradaki fark uçurum değildir. Ikisi arasındaki fark en fazla 2-3 FPS'dir.

Ben önermiyor değilim sadece kişisel olarak PS3 alacağımı söyledim yoksa 500 TL'ye bu konsol gayet makul PS3'lerin piyasası daha fazla X360 çok tercih edilmediği için ikinci el gayet uyguna bulunuyor temiz ve sağlam bir cihaz bulursanız bence sizi üzmez keyifle oyunlarınızı oynarsınız.

@Cruslan Şuanda dedikleriniz beni PS3 almaya itti ikisi arasında kararsızdım fakat gerçektende ps3 daha az arıza yapan bi cihazmış hemde sony yani güvenilir.
@Maximen Siz PS3 alacaksanız biraz bilginiz vardır sizde elbet oyun için alıyorsunuzdur ps3 oyunlarda gayet iyidir değilmi? sizlere güveniyorum bu nedenle X360 almaktan vazgeçtim.
PS3 almayı düşünüyorum şuan arızası yok onun değilmi alır almaz elimde kalmasın çok korkuyorum.

Yani şuanda 500-700 tl arası ps3 superslim bulmak çok zor ne yapmalıyım kararsızım benim için arıza yapmasın güzel oynatsın yeter sizin önerilerinizi bekliyorum 500-700tl arası ps3 jtagli.

Cihazı test etmeden almamak daha iyi. Fat kasalar ucuzdur ama büyük ihtimal arızalıdır. Slim veya Super Slim modellere yönelin. PS3'e 500TL'den fazla para vermeyin. 1000-1500 liraya PS3 satanlardan uzak durun. 40-50 oyunlu diye satılan cihazlar için fazladan para vermeyin. Hepsi kopyadır.

Özel oyun anlamında PS3'ün oyunlarının üstüne su dökecek konsol yoktur herhalde bir Nintendo vardır.
Buradan bakabilirsin özel oyunlarına.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…