2020’de Yeni Seri Laptoplar Beklenmeli mi?

EfeSnmz

Hectopat
Merhaba! Herkesin bildiği gibi dolar yine atağa geçti. Şu an bütün elektronik ürün alacak kişiler telaşa düşmüştür diye tahmin ediyorum. Sorum ise basit. 2020 CES Fuarı’nda tanıtılan bilgisayarlar ne zaman piyasada olur ve sizce beklenmeli midir? Mesela Asus G14 iddalı bir laptop ama hala bir fiyat bilgisi yok. Msi yine bu sene iddalı modeller tanıttı. Açıkçası bunların ne zaman ve ne kadar bir fiyattan çıkacağı hakkında hala kesin değil. 2019 i7 1660Ti model bir bilgisayarı şu anda 8-10 bin lira civarında alabiliyoruz. Peki sizce yeni çıkan laptopları bu fiyatlardan alabilecek miyiz?

Bence bekleyin. 4. nesil Mobil Ryzen işlemciler bu fiyat bandında olacak diye tahmin ediyorum.

Bende böyle düşünüyorum. Yüksek bir fiyattan çıkarsa Türkiye’de satamazlar ama sonuçta dolara bağlı olacağı için yazın doların ne kadar olacağınıda bilemiyoruz.

Paranızı altına yatırabilirsiniz. Asla değer kaybetmez, aksine her geçen gün değeri artar ve belirli bir miktar fazla kazancınız olur. AMD'nin fiyat politikası Intel gibi değil, o yüzden fiyatların çok yüksek olacağını düşünmüyorum. Tabii laptopun markasına ve modeline göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…