2021-22 sezonu adil bir sezon mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O totemdi bu arada
Rize'ye de iyi oynuyor dedi hatırlatırım.

Margaret Thatcher gibi biri gelecek ve bu futbol düzenini yıkacak. Tüm kulüpler şirketleşmeli ve siyasetin futboldan elini çekmesi için TFF dışında bir yapı bir şirket kurulup oradan çoğu şey yönetilmelidir. TFF sadece belli başlı görevleri olan bir kurum olmalıdır. 5 sene önce 500 milyonluk değeri olan lig şimdi 100 milyona alıcı bulamıyor.
@halfhead yok be ellerinde 5-6 tane iyi oyuncu var. Ali Koç aklını kullanıp Vitor'u erken yollasaydı ve Visca'yı alsaydı. Bu ligi Fenerbahçe almıştı bu sezon.

100 Milyon € ben vereyim alayım ligi?
100M dediğin nedir ki?

Seneye artık.

Hocam ben anlamadım neden Vitor erken yollanıyor? Bana kalırsa şampiyonluk yarışından koptuğumuz bir yer 2 ay teknik direktörsüz boş gezmemizdi.

@halfhead[/USER] yok be ellerinde 5-6 tane iyi oyuncu var. Ali Koç aklını kullanıp Vitor'u erken yollasaydı ve Visca'yı alsaydı. Bu ligi Fenerbahçe almıştı bu sezon.
Yapsalarmış abi, bana ne? Saha dışındaki her olaya salça olmak yerine sahaya focuslansaymış. Eskiden her olayda 10/11 sezonuyla veya başka olayla ilgilenen Trabzon, bu sene hiçbir şeyle ilgilenmeyip planlı şekilde ilerledi ve sonuç geliyor.

@RUSHTOB o kadar paran varsa Fenerbahçe için birazını harca seneye şampiyon olalım.
Fenerbahçe için tüm paramı harcasam 10 sene önceden kalma vergi borcum çıkar, hapse girerim paraya da el konulur. Fenerbahçe artık şampiyonluğu garantilese bile şampiyon olamaz

Şaka bir yana 100M € harbi çok az bir lig için.
@RUSHTOB seneye diye diye 8 sene geçti. Böyle giderse bir 8 sene daha bekleriz.
Sen rahat ol. UCL kupası geliyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…