4 470401 Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.235 Çözümler 1 24 Nisan 2022 #71 halfhead dedi: Yapsalarmış abi, bana ne? Saha dışındaki her olaya salça olmak yerine sahaya focuslansaymış. Eskiden her olayda 10/11 sezonuyla veya başka olayla ilgilenen Trabzon, bu sene hiçbir şeyle ilgilenmeyip planlı şekilde ilerledi ve sonuç geliyor. Genişletmek için tıkla... Çok planlı ilerlediler hocam: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
halfhead dedi: Yapsalarmış abi, bana ne? Saha dışındaki her olaya salça olmak yerine sahaya focuslansaymış. Eskiden her olayda 10/11 sezonuyla veya başka olayla ilgilenen Trabzon, bu sene hiçbir şeyle ilgilenmeyip planlı şekilde ilerledi ve sonuç geliyor. Genişletmek için tıkla... Çok planlı ilerlediler hocam: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 24 Nisan 2022 #72 @470401 Vitor iyi hoş ama hocadan çok sportif direktör olmalıydı.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.934 Çözümler 62 24 Nisan 2022 #73 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
halfhead Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 704 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100, GTX 1650 GP, Biostar B450MH, Crucial Ballistix CL16 8x2, Netac N535S Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #74 470401 dedi: Çok planlı ilerlediler hocam: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kime ne anlatıyorum ki? Madem AKP sayesinde olduk, iktidarın mevcut olduğu senelerde de sizler temiz değilsiniz, yönetim aynı yönetim.
470401 dedi: Çok planlı ilerlediler hocam: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kime ne anlatıyorum ki? Madem AKP sayesinde olduk, iktidarın mevcut olduğu senelerde de sizler temiz değilsiniz, yönetim aynı yönetim.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.934 Çözümler 62 24 Nisan 2022 #75 halfhead dedi: Kime ne anlatıyorum ki? Madem AKP sayesinde olduk, iktidarın mevcut olduğu senelerde de sizler temiz değilsiniz, yönetim aynı yönetim. Genişletmek için tıkla...
halfhead dedi: Kime ne anlatıyorum ki? Madem AKP sayesinde olduk, iktidarın mevcut olduğu senelerde de sizler temiz değilsiniz, yönetim aynı yönetim. Genişletmek için tıkla...
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Nisan 2022 #76 SunSet dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SunSet dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.934 Çözümler 62 24 Nisan 2022 #77 @RUSHTOB 9 yıldır şampiyon olamayınca ben.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Nisan 2022 #78 SunSet dedi: @RUSHTOB 9 yıldır şampiyon olamayınca ben. Genişletmek için tıkla... 38 yıl sonra şampiyon olmaya çalışınca girdiğim tripler
SunSet dedi: @RUSHTOB 9 yıldır şampiyon olamayınca ben. Genişletmek için tıkla... 38 yıl sonra şampiyon olmaya çalışınca girdiğim tripler
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.934 Çözümler 62 24 Nisan 2022 #79 @RUSHTOB 38 mi nerede 38 bitti o artık
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Nisan 2022 #80 SunSet dedi: @RUSHTOB 38 mi nerede 38 bitti o artık Genişletmek için tıkla... 38 yıl sonra şampiyon olduğun gerçeğini değiştiriyor mu?
SunSet dedi: @RUSHTOB 38 mi nerede 38 bitti o artık Genişletmek için tıkla... 38 yıl sonra şampiyon olduğun gerçeğini değiştiriyor mu?