2021 A5 Sportback alınır mı?

Daha fazla  
Merhabalar. A5 Sporback'in özelliklerini inceledik ve beğendik fakat aracın çok tercih edilmediğini görüyorum. Rakipleri 520 ve E200'ü sürekli görürken A5 Sportback'i en fazla 3-4 kere görmüşümdür. Bu araç neden tercih edilmiyor? Sizce alınır mı?

Para varsa çok iyi araba hocam fakat 265HP verisiyonunu alırdım ben performans daha önemli benim için.

Para varsa çok iyi araba hocam fakat 265HP verisiyonunu alırdım ben performans daha önemli benim için.

Hocam bu fiyatta 265HP Quattro A5 ile Giriş seviyesi 520 arasında hangisi daha mantıklı bir seçim olur sizce?

520i M paket alırsınız aynı paraya, donanım olarak ikisi de üzmez. Konfor olarak yeni A5'i kullanmadım ama yeni 5 serisini sürdüm. Üzerine çok şey koymuş gayet güzel. Performans olarak çok farklı araçlar, Audi hayli hayli daha zevkli olacaktır, tabii 520i de arkadan çekişli olduğu için tercih edilebilir fakat 170 beygir ve o ağırlıktaki kasayla ne denli zevk alırsınız bilemem. Zaten 5 kasa ile bu tarz sürüş yapmazsınız. Dediğim gibi ikisi çok farklı karakterde araçlar, yaşınızı ve ihtiyaçlarınızı bilmiyorum ama birisi performans odaklı birisi daha oturaklı baba arabası.

Araç babam için hocam. Sanırım oyumuzu A5'den yana kullanacağız. Sağolun yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…