2021 Easy Egea mı 2018 Modeplus otomatik mi?

Yusuf Kaygısız

Femtopat
Daha fazla  
2018 Hyundai Accent blue 16 CRDI otomatik almak mı mantıklı yoksa 1.3 Egea 2023 easy mi?

Ben şahsen Egea Easy'i tercih ederim çünkü araç sıfır. İlk sahibisin ve kafan rahat olur.

Ben şahsen Egea Easy'i tercih ederim çünkü araç sıfır. İlk sahibisin ve kafan rahat olur.
Hocam teşekkürler accent blue 2018 100.000 de ama bana daha mantıklı geliyor gerek kalite olarak gerek yol tutuş gerek beygir olarak

Hocam teşekkürler accent blue 2018 100.000 de ama bana daha mantıklı geliyor gerek kalite olarak gerek yol tutuş gerek beygir olarak.

Tabii bunu siz bilirsiniz. Ben Egea'yı tercih etmiştim eski alman ile Egea arasında kalmıştım.

Hyundai'de değişen, boya, tramer vb. var mı?

O zaman kesinlikle Hyundai. Egea yokuşta bayılır. Yapmayın hocam. Yazık paranıza.

Siz galiba 1.4'lerle karıştırdınız. 1.4'ler hem gücü düşük hem turbosuz hem de torku çok az olduğu için bayılır. Ama 1.3 Multijet asla ve asla yokuşta bayılmaz. Gücü fazla demiyorum, ama dizel, Turbo'lu, torku fazla yani her türlü çıkar. Şu an bunu sağdan soldan duyduğumda söylemiyorum, 2019 yılından bu kasım ayına kadar 1.3 Multijet Egea kullandık gayet memnunduk. Ben Egea öneririm. Hem yakıtı az, hem piyasa arabası, hem de masraf açmaz motoru dayanıklı uzun ömürlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…