2021 için Windows Defender yeterli mi?

396153

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, Kaspersky kullanıcısıyım. Günümüz için AV kullanmak bana saçma geliyor. Biliyorum, günümüzdeki dolandırıcılıkları, virüs türlerini, ancak korsan oyun indirmiyorum. YouTube, Instagram gibi siteler harici bir sitelerle alakam yok. Sizce kullanmalı mıyım? Kullanacaksam ESET düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 6 ay öncesine kadar öyle düşünüyordum fakat bir virüs girip bütün bilgileri şifreledi ve bütün projelerimi mahvetti. Kaspersky + Malwarebytes kur ki pişman olma.

Bence sizin için Windows Defender yeterlidir.

Korsan ile işin yoksa, güvenlik onayı olmayan sitelere girmiyorsan ve sadece günlük işler, medya için kullanıyorsan gayet yeterli hocam.

Hocam Windows Defender benim gözümde hiçbir zaman iyi bir koruma olmadı. Uzun bir süre olmayacaktır. İyi bir güncelleme gelmeli bence artık.

Hocam pek fazla işlem yapmıyorum bilgisayarda, oyun oynarım falan. O kadar sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…