The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.368 Makaleler 49 Çözümler 12 7 Mayıs 2021 #51 275713 dedi: neden hep oklar aileme ve bana döndürdünüz milli eğitim bakanının suçu yok mu adam çıkıp korona için tek kelime etmiyor abuk sabuk twitler atıyor suçlu biz mi oluyoruz? Genişletmek için tıkla... Ben ailen hakkında bir şey söylemedim. Veya sana suç atmadım. Sen yanlış anladın sanırım. Ben kariyerin hakkında yardımcı olmak istedim.
275713 dedi: neden hep oklar aileme ve bana döndürdünüz milli eğitim bakanının suçu yok mu adam çıkıp korona için tek kelime etmiyor abuk sabuk twitler atıyor suçlu biz mi oluyoruz? Genişletmek için tıkla... Ben ailen hakkında bir şey söylemedim. Veya sana suç atmadım. Sen yanlış anladın sanırım. Ben kariyerin hakkında yardımcı olmak istedim.
2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 7 Mayıs 2021 #52 The Tribal Chief dedi: Ben ailen hakkında bir şey söylemedim. Veya sana suç atmadım. Sen yanlış anladın sanırım. Ben kariyerin hakkında yardımcı olmak istedim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim bakalım duruma göre.
The Tribal Chief dedi: Ben ailen hakkında bir şey söylemedim. Veya sana suç atmadım. Sen yanlış anladın sanırım. Ben kariyerin hakkında yardımcı olmak istedim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim bakalım duruma göre.