2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de sıcaklıklar neredeyse böyle. Sadece GPU daha soğuk çalışıyor 3 derece kadar. Ama işlemci ohoo 90 görmezse şaşarım.
Ben kucağıma alıp uzanarak oynuyorum hocam.Fan hava kanalları azda olsa kapanıyor.Belki masada olsam aynı değerleri yakalarım.Lenovo legion 5 pro da aynı.Birsürü test izledim.Asus işlemciyi yüksek tutmuş,Lenovo ekran kartını TDP değerini yüksek tutmuş.Kasa muhtemelen aynı malzemedir.
 
Tek fark fiyatlandırma olacaktır hocam. Ryzen 5000h serisi 4000h serisi gibi "daha serin" çalışmıyor overalla vurduğumuzda bu bariz. İkisi de düşünülebilir. O yüzden şahsen 5000h serisi bir cihaz yerine v22.1 almanın mantıksız olduğunu düşünüyorum eğer kıstas işlemci sıcaklığıysa.
 

Büyük ihtimalle alamıyacağım öne çıkar yapmayın artık şu konuyu (!)
 

Diğer ülkeler dolarla yani orada 2000 dolar alıyorlarsa 400 oluyor yani bu da 400TL anlamına geliyor. Lütfen bu haberleri paylaşmayalım burada garibanlar var.
 
Asus 23,800 den %10 indirimli çıktı.Lenovo indirimsiz 24.000 indirim olursa 22.500 diyorum.Bakalım doğru mu bileceğim MediaMarkt da ilk görürsek 28K bile olur o kadar netim
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…