2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Almıyorlar hocam.Vay neymiş elektronik cihazlarda paket açılınca iade olmuyormuş.Ancak servis raporu olursa iade oluyormuş.Resmen soğuk su içirdiler.Daha 1 hafta olmadı alalı.Ayıp ya moralim çok bozuldu.
Alıyorlar. Sadece sizi uğraştırıyorlar. Pes etmeyin asla. Zaten sizin tüketici olarak 15 gün koşulsuz iade hakkınız var. Gerekirse gerekli mercilere başvurun.
Arkadaşım Adidas ayakkabının iadesini aldı. Ayakkabının tabanı kısa zamanda zarar gördü ve iade talep etti. Kullanıcı hatası dediler. Tüketici Hakem Heyeti ile parasını aldı.
 
O oluyor hocam. HepsiBurada sitesinde 15.000 TL iken ben bu aleti N11'den "kupon" ile 14.600 TL aldım. 3 gün sonra HepsiBurada sitesinde 13.000 TL fiyatına düştü... Yapacak bir şey yok hocam. Bende iade ile hiç uğraşmadım. Gerek görmedim ama bende fark 1600 TL, burada 3000 TL onu bilemem. Şimdi baktım en son HepsiBurada üzerinden 14.000 TL satılmış.
 
İnsanın içine yine de oturuyor hocam. 3000TL birde, ben 50TL indirime girince üzülüyorum aldığım ürün
 
İnsanın içine yine de oturuyor hocam. 3000TL birde, ben 50TL indirime girince üzülüyorum aldığım ürün
Hocam üzülüyorsun tabii ama nasip. Nereden bilecektim ki bir anda indirime gireceğini... Yapacak bir şey yok. Zaten Windows 10 filan da yüklemiştim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…