2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fotoğrafa bakarak anlamam gereken ne onu bile çözemedim. Kusura bakma ama sen o fotoğraftan ne anlıyorsun? O fotoğraf hangi amaçla çekilmiş buda yazıyor mu bir yerlerde?
O fotoğrafta "transistörler" işaretlenmiş. Yani İntel 14nm fark bırakıyor ya transistörler arasında ve AMD de 7nm bırakıyor; işte normalde İntel'in 1 transistör koyduğu yere AMD 2 adet koyması gerekiyor ancak aradaki fark çok küçük. Bu da demek oluyor ki aradaki güç farkı 14nm ile 7nm kavgasından değil "mimari" farkından kaynaklanıyor. Yukarıda da bahsettim İntel son birkaç sezondur mimarisini ilerletmek yerine aynı mimarinin üzerine ekledi durdu. Sonuç; aynı alanda daha fazla performans yapmak istedi ancak işlemcileri fazla fazla ısınmaya başladı. Problem bu yani hocam. Umarım açıklayabilmişimdir.
Bırakın dövüşü sizce tahmini olarak fiyat beklentiniz nedir?
Ben tahmini en düşük 20.000, en yüksek olarak da 25.000 bekliyorum. Ayrıca dövüş yok hocam, sadece anlaşmazlıklar var o kadar.
 
O zaman aynı gibiler 5-6K fazladan vermeye gerek yok
Ayrıca dövüşü bırakın gerçekten. Tahmini fiyat ise 23K.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…