2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşlemcinin boost özelliği açık olduktan sonra vaad edilen güç değerlerine sadık kalmaz. Bob of all Trades’in yaptığı teste baktığımızda 10875H 100 W‘den 120 W’ye kadar güç harcıyor.
 

AMD daha iyi değil mi? Intel nasıl daha pahalı oluyor o zaman kim alır ki?
 
AMD daha iyi değil mi? Intel nasıl daha pahalı oluyor o zaman kim alır ki?
Intel oyunlarda daha iyi, diğer programlar konusunda bilgim yok. Intel her zaman daha pahalı sunuyor ürünlerini, iyi olup olmaması pek umurlarında değil.
 
@T129Atak Legion 5i Pro 11400H ile geliyormuş. Çöpten farksız.
Oyun performansı tepe Ryzen'a yakın gözüküyor hocam? ayrıca 6/12 çekirdekli R5 5600h ile gelince RTX 3060 ile 5 Pro her ne kadar bizim ülkemize gelmeyecek olsa da bazı bölgelerde oldukça fiyat performans cihaz olmuş. İ5 11400h da o kafa ile düşünebilirsiniz.
 
RTX 2060 masaüstü mü güçlü RTX 3060 laptop mu?
 
İşlemcinin Boost özelliği açık olduktan sonra vadedilen güç değerlerine sadık kalmaz. Bob of all Trades'in yaptığı teste baktığımızda 10875H 100 W‘den 120W'ye kadar güç harcıyor.

Onlar sanırım kasıtlı olarak işlemci limitini kaldırıyorlar. Ben Linux kullandığım için bu imkana sahip değilim Bu yüzden sordum, Legion 5i 2021 almayı düşünüyorum ama 45 Watt TDP bana az geliyor.
 
Arkadaşlar alanlardan biri uzun süre uykudan sonra renk profilleri sıfırlanıyor/X-Rite çalışmamaya başlıyor onu kontrol edebilir mi?
Kısa süre uykudan sonra problem yok ama uzun süre uykudan sonra sanırım Windows hatasıymış X-Rite çalışmamaya başlıyor.
@yazilimcionline hocam siz bakabilirseniz çok sevinirim.
 

Evet 1dk civarı 65watt falan olabiliyor sanırım eğer ekran kartı full watta değilse. Cinebenchde deneyeyim size bildiririm.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…