2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu damın testlerine güvenemiyorum ya ben. Dünyada bundan başka şu aleti alıp test eden yok mu anlamadım ki ?

Bu oyunun demosu var mıydı bulamadım. Test etmek istiyorum ben de.
Sizlerin FPS değeri ne ? Denediyseniz?
@yazilimcionline hocam formattan sonra her şey eskisi gibi çalışıyor mu sizin dediklerinizi yapınca? Ona göre bugün Pro'ya geçeceğim.

Çalışıyor problem yok. Driver ile uğraşamam derseniz driverlerın olduğu yerden kurtarma medyası indirip, iso olarak yazdırın. Direkt onu kurun, fabrika ayarlarına döner makine. Pro anahtarınız varsa da üstüne key girerek yükseltirsiniz.

Ama Format attıktan sonra dediklerimi yaparsanız pc de sorun olmuyor. Şu an her şey çalışıyor problemsiz. Bir ara netflix'de aspect ratio saçmalıyordu düzeldi herhalde o da.
 
Teşekkürler. Driverları interneti kesip mi kurayım yoksa Windows update hallediyor mu bir kısım?
 
Teşekkürler. Driverları interneti kesip mi kurayım yoksa Windows update hallediyor mu bir kısım?

Nvidia için interneti kesip kurmuştum ben temiz kurulsun diye ama gerek var mıdır şu an emin değilim. En son sürücüyü nette bulamadım zaten Geforce experience üzerinden güncelledim mecburen. Özel kurulum seçip, eskisini sil yenisini yükle demiştim. En güncel driver için Geforce experience indirebilirsin.

Diğer hepsini kendisi kuruyor zaten windows. Codec ve lenovo uygulamalarını da mağazadan indireceksin.

wifi için güncel sürücüler de bunlar, alttaki ikitane IT admin olmayanlar uygundur.
 
Hocam iade ederken hangi aşamaları izlediniz? Sorun olarak neler yazdınız?
 
Teşekkürler şimdi sizin yazıya bakıyordum sadece Realtek Audio Console eksik bu arada eklemek isterseniz linki de burada:
 

Bunu kendi kurmuş fark etmedim hiç. Bir de şeye bakın ben bakmadım bilmiyordum.

Formattan sonra mağazaya girip, lenovo ile gelen yazılımlar sizin hesaba eklenmiş mi ? Acaba oradan indir deyince otomatik hepsini çeker mi bilemedim. Ben tek tek bulup yükledim çünkü. Ayrıca dolby vision için verdiğim hvec codec'i de unutmyın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…