2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GP76'daki ekran kartı 140W (125W + 15W DB), RAM ise 8GB x 2.
Sinerji'de stok bitmiş, indirimdeydi. HB'deki indirim de bitebilir yakın zamanda. Sürpriz, anlık indirimler dışında fark yaratacak bir fiyat düşüşü beklemiyorum şahsen bu ürünlerde.
 
İndirimler prime day ile gelecek indirimlerden daha düşük olamayacağı için falan böyle tutuşmuş olabilirler mi bilmiyorum ama benim aklımda bu var açıkçası. Neden her yer çılgınca indirim basmaya başladı primeday anonsundan sonra bir düşünmek lazım.
 
Almadım ya
Diğer parçalara ısınamadım 3070 Ti alacaz diye Biostar, 10.nesil almak istemedim Prime Day bekliyorum. GP'deyim hala.
mobilde de 3070ti çıkacak mıymış. Acaba sadece yazılımsal olarak mı yükseltecekler. inşallah öyle olur da bios çakarız biz de Şu an 3080 biosunu 3070'e çakanlar varmış DELL'de, cuda çekirdek sayısı mı ne artıyormuş bişi dediler de çok teknik detaya hakim değilim.
 

BIOS falan çökertmeyelim bilgisayarı
 
bugün gp76 geldi yine yüzüm gülmedi. bu elektronikte hiç şansım yok. telefonda ölü piksel bilgisayarda ölü piksel büyük ihtimalle iade edecem. gp76 hakkında sormak istediğiniz soru varsa alabilirim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…