2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lenovo gaming diye bir seri yok, modelim tam ismini söylerseniz bakabiliriz.
 
Lenovo Gaming diye bir seri yok, modelim tam ismini söylerseniz bakabiliriz.

Aldığım ürün stok yok zaten aldığım gün 1 ay sonra iade etmeye kalktığımda ürün üretimi kaldırıldı bir daha devam etmeyecek dendi şu an 2. el bakıyorum bulabilirsem atacağım size.
Lenovo Gaming diye bir seri yok, modelim tam ismini söylerseniz bakabiliriz.

Aldığım fiirma satıcısı Lenovo Gaming dedi kandırdı mı yoksa bilgisizliğindemi dalgınlığındamı bilemem iş işten geçti zaten boş ver sattım yarı fiyatına yüksetim diye şu an iş ofis laptop aldım oyun oynamıyorum zaten masaüstü PC alana kadar bekleyeceğim fiyatlar düşsede masaüstü alsam diyorum 6K 7k gitti çope o zamana keşke Monster veya HP Acer ASUS filen alsaydık demiştim
 
eee o zaman 600. sayfa hayırlı olsun mu?
 
Monster ASUS MSI alien mevcut iken oyle bir markadan Gaming PC almak sıkıntı geliyor ve AMD laptoplara da için sinmedi.

Hocam mesajlarınızı okudum nasıl bir kullanıcı olduğunuzu bilemem fakat Lenovo'yu gömüp Monster markasını övmeniz aşırı derece şaşırttı. Gidip Monster kullanıcıları topluluklarına bakabilirsiniz her gün farklı farklı sorunlar insan hayrete düşüyor.

Ülkemizde ki çoğu Monster kullanıcılar ya bütçe yetersizliğinden ya da reklamlarına kanıp alıyor. Avrupa da olan fiyatlar burada olsa 10 Monster kullanıcısının 7 tanesinin Monster almayacağını düşünüyorum.
 

Lenovo kullanıcı deneyimi anlatım zaten ve Monster hizmeti bana Lenovo gore daha iyi geldi sattım zaten masaüstü almak için para yetmedi fiyat artı ofis laptop aldım şu an rahatım 3070 hazır sistem alacağım inşallah bununda satıp.
 

Hayırlısı olsun şimdiden.
 
Beyler ağalar bir bakabilecek misiniz hele. Benim soracağım soru biraz başlıktan bağımsız ama tam olarak da alaksız değil. Ben oyun geliştiriciliğiyle ilgileniyorum. Sizce MacBook Pro'nun 16 GB RAM'li halini mi almalıyım yoksa Legion'u mu beklemeliyim ya da önerebileceğiniz başka bir cihaz var mı acaba? Bu konuda sürekli kafam karışıyor. Oyuncu bilgisayarı alacağız ama okula şeye giderken sürekli 2.5 3 kiloları yanında gezdirmek çok zor olur gibime geliyor.
 

@yazilimcionline hocam sizin bu konu hakkında bir fikriniz vardır elbet.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…