2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hatırlarsanız ben Rog daha sessiz gibiydi demiştim. Hocamın vakti varsa, uğraşmak ve video yüklemek isterse en yüksek ayarlarda falan fan sesini duymak isterdim. Legion'a karşı alternatif gibi duruyor.
Haftaya detaylı testleri atacağım hocam 3,5 saat oyun oynadım beni tatmin etti.
 
Hocam güzel bir ön izleme olmuş. Merak ettiğim noktaları da söylemişsiniz teşekkür ederim.
1.Oyunlarda fan performans modunda çalıştırılmalı fanlar (4200 rpm civarı çalışıyor)
Hocam eğer Turbo fana alırsanız 6300 RPM hızına kadar çıkıyor ve orada sabitleniyor. Tavsiye derim. Ancak Turbo mod sadece prize takılı iken kullanılabiliyor.
 
Evet hocam fakat ben oyunlarda hep “performans” modunda oynuyorum.Turbo modu açınca nedense laptop daha fazla ısınıyor örneğin cyberpunk da rtx açık dls açık ultra ayarlarda performans modunda işlemci sıcaklığı 78 - 82C de geziyor Ekran kartı 120-130W arası gidip geliyor sahneye göre.FPS 55 civarı bu arada , turbo modu açınca daha iyi soğuması lazımken 80-92C de geziyor.Koltukda uzanıp kucağımda oynuyorum alt hava kanalları haliyle kapanıyor.Ondan oluyor sanırım.Başka bir açıklama bulamadım
 

Hocam aynı sorun bende de var. Benim anladığım hem ekran kartı hem işlemci olsun hepsini son güçte kullandığından dolayı öyle oluyor. Başka bir açıklama bende bulamadım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…