2021 Nisan işlemci önerisi

5800X orta seviye bütçeye yanlış yazmışım kusura bakmayın.

A320 bir anakartın yanına 3900X alınır mı sence?
3900X alan adam zekasını kullanır en az B450 alır. Hatta zekasını bile kullanılmasına gerek yok. Forumda konu açabilir.

10900F'e orta bütçeli işlemci diyorsun. Bayağı bütçen var demek ki.

Ben zaten kullanılamaycağını kast ettim.

A320 anakartları bas bas bağırıyoruz. Burayı görmese bile A320 bir anakarta baktıktan sonra B550 bir anakarta baksın. Arada olan fark dağlar olduğu için benim pederde anlar.

A320 anakartları bas bas bağırıyoruz. Burayı görmese bile A320 bir anakarta baktıktan sonra B550 bir anakarta baksın. Arada olan fark dağlar olduğu için benim pederde anlar.

Neden bahsediyorsunuz konumuzu uçurdunuz. Alkollü müsünüz?
10900F'e orta bütçeli işlemci diyorsun. Bayağı bütçen var demek ki.

3500TL civarına kadar orta bütçeli.

Intel ve NVIDIA sistem kullanmak zevk vermiyor bana. Intel'in zaten önü 4 yıldır kapalı. Şahsen işlemcide AMD'den şaşmam. Intel ve NVIDIA her şeye kilit vuruyor, sinirlerim zıplıyor.
Sitcom tarzı bir programda konuşma yapmayı düşündünüz mü? Bence düşünmelisiniz hele Türkiye'de çok tutabilir.

Neden bahsediyorsunuz konumuzu uçurdunuz. Alkollü müsünüz?

3500TL civarına kadar orta bütçeli.
Hatanızı söylüyorum ısrarla kendinizi savunup daha çok batırıyorsunuz. Oysa ki iyi bir rehber, bazı eksikleri vardı.
3500 nereye orta bütçe. 3500 TL'ye R5 3400G APU sistem toplayıp düşük bütçe diyoruz 3500 TL sadece işlemci orta düzey. 5800X > 11700K. Yine 11700K yüksek seviye, 5800X orta ve yüksek seviye. Ne desem boş yerlere sürükleyeceksiniz, kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…