Belli sürelerde aylık belli ürün önerileri konusu açacağım, şimdilik kasa önerileri ile başlıyorum. Almayacağım hiçbir ürünü önerme gibi bir huyum yok, bu yüzden şu kasa eklenebilir demeyin.
Öncelikle emeğinize sağlık. 700W PSU'lu (RTX 2060 Super ve Ryzen 5 3600 işlemcili kullanılacak) ve 4X fanı mevcut fiyat performans kasası olarak hangisini önerirsiniz?
Temperli yan cam panele ve plastik üst/ön kapaklara sahip, 2 adet 140mm RGB fan ile donatılan MasterCase H500P sisteminiz için ferah bir ortam sunuyor.
www.adeksstore.com
Ayrıca RGB'siz, sade bir kasa isteyenler için Fractal Design Meshify C koyabilirsiniz bence.
@LuciFeriaNx Bütün kasaların aynı ürünler ile testleri yok. Bu yüzden değişimin neyden olduğunu bulmak zor. Bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. 3-5 derece veya 4-5 dB çok önemliyse ince detaylı araştırma yapmanız lazım.
@LuciFeriaNx Bütün kasaların aynı ürünler ile testleri yok. Bu yüzden değişimin neyden olduğunu bulmak zor. Bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. 3-5 derece veya 4-5 dB çok önemliyse ince detaylı araştırma yapmanız lazım.
Ben tericihimi Corsair 400D Airflow siyah modelinden yana kullandım. Sade ve şık görüntüsü tercih sebebim oldu. Mesh yapıda olmasından dolayı hava akışı konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum.