AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #51 blockchainlover dedi: Hangi site burası? Genişletmek için tıkla... 2025 YKS (TYT-AYT) Puan ve Sıralama Hesaplama (ÃSYM -YÃK) En güncel YKS puan hesaplaması yapabileceÄiniz ve Türkiye sıralamasını görebileceÄiniz puan hesaplama motoru. puango.net
blockchainlover dedi: Hangi site burası? Genişletmek için tıkla... 2025 YKS (TYT-AYT) Puan ve Sıralama Hesaplama (ÃSYM -YÃK) En güncel YKS puan hesaplaması yapabileceÄiniz ve Türkiye sıralamasını görebileceÄiniz puan hesaplama motoru. puango.net
blockchainlover Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #52 AJFA dedi: 2025 YKS (TYT-AYT) Puan ve Sıralama Hesaplama (ÃSYM -YÃK) En güncel YKS puan hesaplaması yapabileceÄiniz ve Türkiye sıralamasını görebileceÄiniz puan hesaplama motoru. puango.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
AJFA dedi: 2025 YKS (TYT-AYT) Puan ve Sıralama Hesaplama (ÃSYM -YÃK) En güncel YKS puan hesaplaması yapabileceÄiniz ve Türkiye sıralamasını görebileceÄiniz puan hesaplama motoru. puango.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 18 Haziran 2022 #53 AJFA dedi: 36 Türkçe, 15 Sosyal, 13 Matematik ve 7 Fen sorusu yaptım. Süreyi biraz daha iyi kullanabilirdim ama olan oldu. AYT'ye başvurdum ama girmeyeceğim zira ön lisans tercihi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ön lisanstan ne okuyorsunuz?
AJFA dedi: 36 Türkçe, 15 Sosyal, 13 Matematik ve 7 Fen sorusu yaptım. Süreyi biraz daha iyi kullanabilirdim ama olan oldu. AYT'ye başvurdum ama girmeyeceğim zira ön lisans tercihi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ön lisanstan ne okuyorsunuz?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #54 264523 dedi: Hocam ön lisanstan ne okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ege Üniversitesi - Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi. Kaydım duruyor ancak askıya aldım bölümü, Dokuz Eylül Üniversitesi - Ekonometri bölümüme ağırlık verdim.
264523 dedi: Hocam ön lisanstan ne okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ege Üniversitesi - Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi. Kaydım duruyor ancak askıya aldım bölümü, Dokuz Eylül Üniversitesi - Ekonometri bölümüme ağırlık verdim.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 18 Haziran 2022 #55 @AJFA Hocam EA okuduğunuzu biliyorum zaten Üniversite okuyorsanız neyse ama Dokuz Eylül YBS bölümüne bir göz atın derim.
@AJFA Hocam EA okuduğunuzu biliyorum zaten Üniversite okuyorsanız neyse ama Dokuz Eylül YBS bölümüne bir göz atın derim.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #56 Şükrü Ali Ögel dedi: @AJFA Hocam EA okuduğunuzu biliyorum zaten. Üniversite okuyorsanız neyse ama Dokuz Eylül YBS bölümüne bir göz atın derim. Genişletmek için tıkla... YBS zaten hayalini kurduğum bir bölümdü ancak olmadı. Şu saatten sonra da üniversite sınavına girecek mecalim kalmadı açıkçası, ekonometriyi bitirmek kafi. Öneriniz için teşekkür ederim.
Şükrü Ali Ögel dedi: @AJFA Hocam EA okuduğunuzu biliyorum zaten. Üniversite okuyorsanız neyse ama Dokuz Eylül YBS bölümüne bir göz atın derim. Genişletmek için tıkla... YBS zaten hayalini kurduğum bir bölümdü ancak olmadı. Şu saatten sonra da üniversite sınavına girecek mecalim kalmadı açıkçası, ekonometriyi bitirmek kafi. Öneriniz için teşekkür ederim.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 18 Haziran 2022 #57 @AJFA 11. sınıfa geçtim. 765 gün var ve ben bu yaz başlayacağım umarım hayırlısı olur. Ailemiz içinde YKS sınavına girmiş birisi olduğu için danışmanlık avantajı kendiliğinden geliyor.
@AJFA 11. sınıfa geçtim. 765 gün var ve ben bu yaz başlayacağım umarım hayırlısı olur. Ailemiz içinde YKS sınavına girmiş birisi olduğu için danışmanlık avantajı kendiliğinden geliyor.