2021 VAE olası paketler

Makaleler
4
Yer
Hatay/İskenderun

Nasıl iyi mi? 400/16 hangi kafa ile yazıldı bilemiyorum bu saye itirazı içerisinden alıntı ufak oynamalar olabilir.

Ayrıca ADSL kullanan adamlar ne yapacak 400 Mbps hız 150 TL gibi bir fiyattan satılırsa (sanmam ama) 10 Mbps hız ne olacak tutup da 90 TL fiyat çekmek olmaz bir zahmet yıllardır bakır kablo kullanıyoruz bize güzellik yapsınlar madem yatırım gelmiyor ucuza kullanalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Download iyi de upload hiç iyi değil. 100/4 hala verıyorlar bari en az 16 verin. 400 Mbps downloadda bari 50 Mbps upload kullanalım. Ve ya 100 Mbps kullanalım artık cidden yeter ya. Ama tamda fiber gelceği zaman sundular ya . Ama belli değil gelip gelceği daha.

@Patrixcs Fiber geleceğini varsayarsak başka bir firmaya geçer ucuza (!) 400/16 Kullanırsın orada sıkıntı yok asıl sıkıntı FTTB/H port ücretleri ne olacak? İnsanların ucuza yüksek hızlı internet kullanması bakır gücümüze çok fena batar düşünsene 100 TL ile 400/16 kullanıyorsun?

Ayrıca web sitelerindeki paketleri de ona göre düzenlemeye başladılar yeni koyduklarında 12/24/50/100 olarak gidiyor yani adamlar ciddi ciddi yapacaklar 16 ve 35 mbps kaldırıldı.

Düşünmesi bile güzel . Bakır altyapı kullananları ucuzlatmaları daha iyi. 16 Mbps'ye 80-90 TL istemek dolandırmaktan başka bir şey değil. Sen ADSL kullanıyorsun kaç yıllık altyapı bir zahmet sana ucuza sunsunlar.

Bence 16 mbps paketin maksimum 60 TL olması gerekiyor bu şartlarda ayrıca halen ADSL verdikleri için utanmaları da gerekiyor.

Ben şimdi bu rakamları anlamadım. HSI Aylık Devre Ücreti dediği, sanırım ISS'nin ödeyeceği ücret, değil mi? Hani 200-300 Mbps hızlar, sizce kaç TL olur bu durumda? Bu arada upload'lar en azından 8 standart olmalı artık yani.

Bence 16 Mbps paketin maksimum 60 TL olması gerekiyor bu şartlarda ayrıca halen ADSL verdikleri için utanmaları da gerekiyor.

ADSL altyapı sahip insanlarda var. Umarım en kısa sürede ADSL altyapılar kaldırılır. Yoksa daha sürünürüz 16 Mbps hızlarda. 16 Mbps'yi bile VDSL olarak satmaya başladılar. Hemde fiber olarak da satmaya başladılar. Üzülüyorum bu ülkeye cidden.

Köyünde tarımla uğraşan Mehmet buna ulaşamadıktan sonra paketlerin anlamı yok.

İstanbul'da VDSL bulunan zengin bir mahalleye FTTH getirmek yerine en 7-8 kasaba/köye yatırım yapılmalı.

Bu hızları ülkenin en temlinde bulunan dar gelirliler bile rahatlıkla erişemedikçe reklamdan öteye gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…