2021 yazında 9. sınıf konuları biter mi?

üyeadi321321

Hectopat
10. sınıfa geçeceğim. Matematik temelim ve 9. sınıf konuları 0 bende. Benim elimde şu an antrenmanlarla matematik 1 kitabı ve 9. sınıf matematik, edebiyat, kimya ve fizik test kitapları var, 4-5 ay önce almıştım. Normalde sadece matematik ve antrenmanlarla matematik 1 çalışmayı planlıyordum bu yaz, diğer dersler ezber çünkü. Fakat bu test kitaplarının çöpe gitmesini istemiyorum, sizce 3 ay içerisinde bu kitapların hepsini günlük 4-5 saatlik ders çalışmasıyla bitirebilmem mümkün mü? Test kitaplarının hepsi Kampüs Yayınları. Antrenmanlarla matematik 1 kitabı 1 ayda bitiyormuş sanırım, fakat günlük kaç saat harcanması gerekiyor 1 ayda bitmesi için? @Camila @Blacksidemre Bilgili olduğunu düşündüğüm kişileri etiketledim.

Son düzenleme:
Yaz dönemi 9. sınıf konuları için fazla süre bile. Rahatlıkla bitirirsiniz hocam.

Bu süreç içerisinde matematik temelini attıysan bile kafi. Türkçe falan bir şekilde hallediliyor. Matematik olmadan olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…