A alp-eren Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 148 4 Ocak 2021 #1 Dostlar hayatımda ilk defa direksiyon seti alacağım 900 derece olsun uzun ömürlü olsun isterim DFGT alsam sağlıklı olur mu benim için veya para biriktirip G27 alsam o kadar para vermeye değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2021
Dostlar hayatımda ilk defa direksiyon seti alacağım 900 derece olsun uzun ömürlü olsun isterim DFGT alsam sağlıklı olur mu benim için veya para biriktirip G27 alsam o kadar para vermeye değer mi?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 4 Ocak 2021 #2 Bence DFGT alabilirsiniz. Zaten sadece 2.el var. G27 de olabilir ama DFGT yeterlidir diye düşünüyorum.
Bence DFGT alabilirsiniz. Zaten sadece 2.el var. G27 de olabilir ama DFGT yeterlidir diye düşünüyorum.
Hilalimsinn Megapat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 800 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 Temizini bulursan al kaliteli direksiyon.
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #4 G27 al bence DFGT'de dönerken ses çıkartıyor vitesi h vites değil ama sana kalmış ikisi de güzel direksiyon seti,2.el temiz bulursan al.
G27 al bence DFGT'de dönerken ses çıkartıyor vitesi h vites değil ama sana kalmış ikisi de güzel direksiyon seti,2.el temiz bulursan al.
A alp-eren Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 148 4 Ocak 2021 #5 Furkan_Elci dedi: G27 al bence DFGT'de dönerken ses çıkartıyor vitesi h vites değil ama sana kalmış ikisi de güzel direksiyon seti,2.el temiz bulursan al. Genişletmek için tıkla... Temiz derken sadece kozmetik olarak mı yoksa mekanik olarak mı yani nasıl anlayabiliriz bunu
Furkan_Elci dedi: G27 al bence DFGT'de dönerken ses çıkartıyor vitesi h vites değil ama sana kalmış ikisi de güzel direksiyon seti,2.el temiz bulursan al. Genişletmek için tıkla... Temiz derken sadece kozmetik olarak mı yoksa mekanik olarak mı yani nasıl anlayabiliriz bunu