2021 Yılında Fallout 4 Oynanır mı?

JonTurk06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Oyunun amacının araştırdıgım kadarıyla item toplamak, bir şeyler craft etmek ve sagdan soldan çıkan canavarları öldürmek oldugunu biliyorum. Bunlar dışında neler yapılıyor bu oyunda? GOTY paketli hayli uzun zamandır hiç 50TL'ye düşmemişti. Hazır indirimdeyken alayım diyorum ama kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 aylık Xbox Game Pass'i 20 TL'ye satanlar var forumda, örneğin ben.
Onlardan kod alıp, Xbox Game Pass aracılığıyla Fallout 4 dahil bir sürü oyunu 3 ay boyunca 20 TL'ye oynamak bence daha mantıklı.

Oyun dediğiniz gibi item toplamak, craft ve keşif üzerine kurulu.
Minecraft'ı seviyorsanız bunu da sevebilirsiniz.
Yalnız bir RP oyunu olmadığını söyleyebilirim, çok zayıf bu konuda.

Game Pass gibi sistemler oyunları kiralamak gibi geliyor bana,hiç ısınamadım şahsen.Oyunların hep benim olması ve hepsinin bir arada olması taraftarıyım. Oyun biriktirme işine Steam de başladım, bırakın Game Pass'i Epic Games'e falan bile yanaşamadım Bu arada Minecraft'ı severim tabiki.

Hocam nasıl 20 liraya satıyorsunuz ki Microsoft bile 45 liraya satıyor.
Bu arada kesinlikle oynanır hatta Fallout New Vegas'a bakmanızı tavsiye ederim tam bir RPG efsanesidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…