Görselde de görüldüğü üzere TT altyapısı yok.
"4 daireye fiber bağlamıyoruz" ne saçma bir söylem! Kaç daire lazımmış peki, 5 olunca olur muymuş? Böyle salakça bir şey duymadım. Hadi müstakil olsa neyse. Müstakil evlerin potansiyeli düşük olduğu için pek yatırım yapmazlar ama hiç altyapısı olmayan bir binaya fiber çekmiyoruz demeleri hakikaten saçmalığın daniskası.
Hocam siz en iyisi bir dilekçe hazırlayın. Mümkünse 4 dairenin dördünden de imza alın. Müdürlüğe gidip planlama birimine teslim edin. Teslim ederken derdinizi de anlatın. Genelde hiç altyapı bulunmayan binalara öncelik verirler. Umarım sizin dilekçenizi de dikkate alırlar.
Ayrıca BTK pek işe yarayan bir kurum değil. Onun yerine Açık Kapı ismindeki mecrayı öneririm. Açık Kapı ile genelde valilik, duruma göre de kaymakamlık ilgileniyor. Bu sebeple bu mecra daha etkili olabiliyor. Benim VDSL'den fibere geçiş sürecimi anlattığım konuyu okumak isterseniz buraya bırakıyorum. Bu adımları izleyebilirsiniz:
TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim
Haricinde sormak istediğiniz başka bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.