Mirac533 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #11 bu işlemcilerden herhangi birini satın alıp 1 sene boyunca GPU'suz kullanacağımı varsayarsak hangisi daha iyi? düzenleme; 3400G'nin entegre GPU'su gtx 1050 ile neredeyse aynı durumda, hangisini almalı?
bu işlemcilerden herhangi birini satın alıp 1 sene boyunca GPU'suz kullanacağımı varsayarsak hangisi daha iyi? düzenleme; 3400G'nin entegre GPU'su gtx 1050 ile neredeyse aynı durumda, hangisini almalı?
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 17 Şubat 2021 #12 Sizin paylaştığınız karşılaştırmayı ben de gördüm ama bu videolarda hemen hemen aynı performansı vermişler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sizin paylaştığınız karşılaştırmayı ben de gördüm ama bu videolarda hemen hemen aynı performansı vermişler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Rezn0r Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #13 Aktif olarak 4650g kullanmaktayım. Epey kullanışlı bir işlemci mevcut ekran kartı fiyatları da düşünülünce iyi bir tercih. Bunun dışında ilerde ekran kartı takılınca da üzmeyecek bir işlemci. Youtube da rtx 3080 dahi takanları gördüm.
Aktif olarak 4650g kullanmaktayım. Epey kullanışlı bir işlemci mevcut ekran kartı fiyatları da düşünülünce iyi bir tercih. Bunun dışında ilerde ekran kartı takılınca da üzmeyecek bir işlemci. Youtube da rtx 3080 dahi takanları gördüm.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #14 Mirac533 dedi: Bu işlemcilerden herhangi birini satın alıp 1 sene boyunca GPU'suz kullanacağımı varsayarsak hangisi daha iyi? Düzenleme; 3400G'nin entegre GPU'su GTX 1050 ile neredeyse aynı durumda, hangisini almalı? Genişletmek için tıkla... Ben olsam 4650G'yi tercih ederdim.
Mirac533 dedi: Bu işlemcilerden herhangi birini satın alıp 1 sene boyunca GPU'suz kullanacağımı varsayarsak hangisi daha iyi? Düzenleme; 3400G'nin entegre GPU'su GTX 1050 ile neredeyse aynı durumda, hangisini almalı? Genişletmek için tıkla... Ben olsam 4650G'yi tercih ederdim.
Mirac533 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #15 burada bir karşılaştırma buldum: AMD Ryzen 5 3400G vs. AMD Ryzen 5 PRO 4650G - Benchmark and Specs 4650g pro grafik çekirdekleri ve shader konuları haricinde daha önde, grafik çekirdekleri fazla performans etkiler mi?
burada bir karşılaştırma buldum: AMD Ryzen 5 3400G vs. AMD Ryzen 5 PRO 4650G - Benchmark and Specs 4650g pro grafik çekirdekleri ve shader konuları haricinde daha önde, grafik çekirdekleri fazla performans etkiler mi?
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #16 Mirac533 dedi: Burada bir karşılaştırma buldum: AMD Ryzen 5 3400G vs. AMD Ryzen 5 PRO 4650G - Benchmark and Specs 4650G PRO grafik çekirdekleri ve shader konuları haricinde daha önde, grafik çekirdekleri fazla performans etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam çok etkilemiyecektir. Bence daha güncel olanı seçin ya da daha ucuz olanı.
Mirac533 dedi: Burada bir karşılaştırma buldum: AMD Ryzen 5 3400G vs. AMD Ryzen 5 PRO 4650G - Benchmark and Specs 4650G PRO grafik çekirdekleri ve shader konuları haricinde daha önde, grafik çekirdekleri fazla performans etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam çok etkilemiyecektir. Bence daha güncel olanı seçin ya da daha ucuz olanı.
Mirac533 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #17 qGhosT dedi: Hocam çok etkilemiyecektir. Bence daha güncel olanı seçin ya da daha ucuz olanı. Genişletmek için tıkla... Peki yardımınız için teşekkürler, işlemci olarak 4650G Pro almayı düşünüyorum artık
qGhosT dedi: Hocam çok etkilemiyecektir. Bence daha güncel olanı seçin ya da daha ucuz olanı. Genişletmek için tıkla... Peki yardımınız için teşekkürler, işlemci olarak 4650G Pro almayı düşünüyorum artık