2021'de bilgisayar toplanır mı?

Calepli

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ramazan sonrası elime birkaç yıldır biriktirdiğimle birlikte 10 bin lira param oluyor. Sizce bilgisayar toplanır mı? Toplanırsa ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstiyorsan toplayabilirsin rtx 2060'lı amd ryzen 7'li bir şey toplayabilirsin

Toplanmaz. Bence paranızı değerini kaybetmeyeceği bir yere yatırın ve bekleyin.

Şu pandemi döneminde ne olacağı hiç belli değil ben şahsen kötü gün parası diye tutardım elimde.

Şu pandemi döneminde ne olacağı hiç belli değil ben şahsen kötü gün parası diye tutardım elimde.
Toplanmaz. Bence paranızı değerini kaybetmeyeceği bir yere yatırın ve bekleyin.
şuan yeterince yatırımım var ama bilgisayarı 1 ay sonra mı almalıyım yoksa 3-4 ay daha beklesemmi?
k
Açıklamada sıfır yazıyor. Böyle bir şeyin yanına ekran kartı alınabilir aslında.
kanka Artvinde oturuyorum kendim bakmadan almak da istemem şahsen

şuan yeterince yatırımım var ama bilgisayarı 1 ay sonra mı almalıyım yoksa 3-4 ay daha beklesemmi?
Dolar kurunun ne olacağı belli değil kararlıysanız kafanız da belli bir sistem varsa ve stoklar mevcutsa beklemeden alın derim

k

kanka Artvinde oturuyorum kendim bakmadan almak da istemem şahsen
Madem öyle hiç beklemenize gerek yok. Durumlar iyiye gitmiyor gideceğe de benzemiyor 3-4 ay içerisinde.

Ekran kartı iyi olursa toplayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…