RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #1 Dostlar hiç GTA 5 oynamadım, ben de acaba indirip oynasam mı siye düşündüm. Sadece hikaye deği hem de roleplay olarak oynamayı düşünüyorum. Sizce indirip oynamalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2021
Dostlar hiç GTA 5 oynamadım, ben de acaba indirip oynasam mı siye düşündüm. Sadece hikaye deği hem de roleplay olarak oynamayı düşünüyorum. Sizce indirip oynamalı mıyım?
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 24 Kasım 2021 #2 Hala oynanır çok güzel oyun.
E ExE_NatilioN Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #3 Crack olark indiriceksen inan fazla sarmaz eğer satın alacaksan o kdr değmez şu an ama alabilirsin rp olarak sarabilir
Crack olark indiriceksen inan fazla sarmaz eğer satın alacaksan o kdr değmez şu an ama alabilirsin rp olarak sarabilir
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 24 Kasım 2021 #4 Başka ne seçenek var diye sorsam ne dersin cevapla bende cevaplıcam. (Aynı türde)
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.084 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #5 GTA oyunlarının sonu gelmez. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.
E ExE_NatilioN Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #6 sasi dedi: Başka ne seçenek var diye sorsam ne dersin cevapla bende cevaplıcam. (Aynı türde) Genişletmek için tıkla... GTA 5'te oynayacak mod mu bahsediyosun Anlayamadımda?
sasi dedi: Başka ne seçenek var diye sorsam ne dersin cevapla bende cevaplıcam. (Aynı türde) Genişletmek için tıkla... GTA 5'te oynayacak mod mu bahsediyosun Anlayamadımda?
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 24 Kasım 2021 #7 ExE_NatilioN dedi: GTA 5'te oynayacak mod mu bahsediyosun. Anlayamadımda? Genişletmek için tıkla... Hayır hani GTA 5 değil de başka bir oyuna geçeyim derse ne derdi diye sordum en iyi karar belli.
ExE_NatilioN dedi: GTA 5'te oynayacak mod mu bahsediyosun. Anlayamadımda? Genişletmek için tıkla... Hayır hani GTA 5 değil de başka bir oyuna geçeyim derse ne derdi diye sordum en iyi karar belli.
E ExE_NatilioN Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #8 sasi dedi: Hayır hani GTA 5 değil de başka bir oyuna geçeyim derse ne derdi diye sordum en iyi karar belli. Genişletmek için tıkla... gta 5 iyidir ama arkadaşlarınla oynıcaksan başka oyunlar tercih edebilirsin
sasi dedi: Hayır hani GTA 5 değil de başka bir oyuna geçeyim derse ne derdi diye sordum en iyi karar belli. Genişletmek için tıkla... gta 5 iyidir ama arkadaşlarınla oynıcaksan başka oyunlar tercih edebilirsin
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #9 ExE_NatilioN dedi: Crack olark indiriceksen inan fazla sarmaz eğer satın alacaksan o kdr değmez şu an ama alabilirsin rp olarak sarabilir Genişletmek için tıkla... Yok orjinal.
ExE_NatilioN dedi: Crack olark indiriceksen inan fazla sarmaz eğer satın alacaksan o kdr değmez şu an ama alabilirsin rp olarak sarabilir Genişletmek için tıkla... Yok orjinal.