2021'de GTX 670 alınır mı?

2 gün önce 100 TL verip HD 3780 aldım. Aha oynatıyor;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

100 TL'ye iyi bulmuşsun hocam, HD4850 olaymış tadından yenmezmiş bir zamanların tıpkı HD6870/7850'leri gibi efso serilerdi bunlar 👌 iyi bilirim, özellikle Assassin's Creed Brotherhood/Crysis 2/COD MW2 gibi popüler yapımlar çıkış yaptığında 1080p High grafik kralıydı bunlar..

100 TL'ye iyi bulmuşsun hocam, HD4850 olaymış tadından yenmezmiş bir zamanların tıpkı HD6870/7850'leri gibi efso serilerdi bunlar 👌 iyi bilirim, özellikle Assassin's Creed Brotherhood/Crysis 2/COD MW2 gibi popüler yapımlar çıkış yaptığında 1080p High grafik kralıydı bunlar..
Ya asıl G3258 ve GTX 750 Ti çok iyiydi.

Bir de HDMI/DP monitöre görüntü verdirebilsem tam olacak. Test için 2-3 oyun bile indirdim Half-Life 2 ve Resident Evil 5 gibi.

GTX 670 eski ama halan daha iş yapabilen bir karttır. 1080P tarafında CSGO-VALORANT-GTA 5-R6 gibi oyunlar için yeterli fakat yeni nesil oyunlarda hem mimari hem VRAM hem de kas gücü bakımından haliyle yetersiz kalıyor diyebiliriz. GTX 960 onun bir tık üstü bir kart fiyatına göre o da düşünülebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTX 670 eski ama halan daha iş yapabilen bir karttır. 1080p tarafında CS:GO-Valorant-GTA 5-R6 gibi oyunlar için yeterli fakat yeni nesil oyunlarda hem mimari hem VRAM hem de kas gücü bakımından haliyle yetersiz kalıyor diyebiliriz. GTX 960 onun bir tık üstü bir kart fiyatına göre o da düşünülebilir.

GTX 960 1900TL ASUS ROG STRIX 2 GB olan model GTX 670 ASUS DirectCU 4 GB modeli 1500TL hangisini almak daha mantıklı.

B
GTX 960 1900TL ASUS ROG STRIX 2 GB olan model GTX 670 ASUS DirectCU 4 GB modeli 1500TL hangisini almak daha mantıklı.
Bütçe meselesi bu,
videoda da gördüğün üzere 5-20 FPS fark oluyor oyundan oyuna değişmekle. Kimi zaman daha fazla da olduğu oluyor. Şahsen amacın GTA 5, CSGO tarzı oyunları oynamak ise sadece ben daha ucuz yollu ve yeterli olması bakımından 670'i biraz daha indirip alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı