walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Canım bu aralar çok sıkılıyor dedim eski oynunları oynayayım dedim acaba oynanır mı?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Aralık 2021 #2 walter wick dedi: Canım bu aralar çok sıkılıyor dedim eski oynunları oynayayım dedim acaba oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynuyorum, muhtesem bir oyun. Ancak basta Prologue'da biraz deliriyor Max basiniz donmezse sorun yok yani
walter wick dedi: Canım bu aralar çok sıkılıyor dedim eski oynunları oynayayım dedim acaba oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynuyorum, muhtesem bir oyun. Ancak basta Prologue'da biraz deliriyor Max basiniz donmezse sorun yok yani
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 walter wick dedi: Canım bu aralar çok sıkılıyor dedim eski oynunları oynayayım dedim acaba oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki oynanır hikayesi sürükleyici ve yılına göre grafiklerini efsane bulduğum bir oyundur.
walter wick dedi: Canım bu aralar çok sıkılıyor dedim eski oynunları oynayayım dedim acaba oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki oynanır hikayesi sürükleyici ve yılına göre grafiklerini efsane bulduğum bir oyundur.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.893 Çözümler 24 Yer Antalya 19 Aralık 2021 #4 Kesinlikle oynanır. O kadar iyi ki eski olmasına rağmen eskiliğini gram hissettirmez.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.270 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #5 Oynanır.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 19 Aralık 2021 #6 Geçen sene Max Payne 1 ve 2'yi nostalji yapmak adına oynamıştım. AMD Ryzen işlemciniz var ise bir takım uygulama yapmadan açılmıyor bunu belirtmek isterim. Steam topluluğunda çözümü var. Günümüz oyunlarından daha fazla keyif aldığımı söylemem lazım.
Geçen sene Max Payne 1 ve 2'yi nostalji yapmak adına oynamıştım. AMD Ryzen işlemciniz var ise bir takım uygulama yapmadan açılmıyor bunu belirtmek isterim. Steam topluluğunda çözümü var. Günümüz oyunlarından daha fazla keyif aldığımı söylemem lazım.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #7 Sağ olun hocam şimdi indirmeye başladım umarım zevk verir
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 19 Aralık 2021 #8 Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz bilgim yok lakin ola ki Ryzen kullanıyorsanız diye çözüme BURADAN erişebilirsiniz. Oldukça basit 30 40 saniyede yapılacak veri değişimi yapmanız gerekiyor. Keyifli oyunlar değerli forumdaşım.
Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz bilgim yok lakin ola ki Ryzen kullanıyorsanız diye çözüme BURADAN erişebilirsiniz. Oldukça basit 30 40 saniyede yapılacak veri değişimi yapmanız gerekiyor. Keyifli oyunlar değerli forumdaşım.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #9 R.B.D dedi: Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz bilgim yok lakin ola ki Ryzen kullanıyorsanız diye çözüme BURADAN erişebilirsiniz. Oldukça basit 30 40 saniyede yapılacak veri değişimi yapmanız gerekiyor. Keyifli oyunlar değerli forumdaşım. Genişletmek için tıkla... Intel i5 1.nesil teşekkür ederim hocam saygılar
R.B.D dedi: Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz bilgim yok lakin ola ki Ryzen kullanıyorsanız diye çözüme BURADAN erişebilirsiniz. Oldukça basit 30 40 saniyede yapılacak veri değişimi yapmanız gerekiyor. Keyifli oyunlar değerli forumdaşım. Genişletmek için tıkla... Intel i5 1.nesil teşekkür ederim hocam saygılar
DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.078 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #10 Kesinlikle. Keşke hâlâ satışta olsa da satın alıp tekrar oynasam.