CheEs502 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 Bu yıl okulda kalma var mı? Çünkü biz sınavlara girdik.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 1 Ocak 2021 #2 Var sanırsam. Artı 0 Eksi
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 1 Ocak 2021 #3 Bence önceki senelere nazaran daha bol keseden verirler puanları. Ama sınıfta kalma olur bence. Neden kaldırsınlar ki? Boşuna mı yapacaklar sınavları? Artı 0 Eksi
Bence önceki senelere nazaran daha bol keseden verirler puanları. Ama sınıfta kalma olur bence. Neden kaldırsınlar ki? Boşuna mı yapacaklar sınavları?
Schlitar Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #4 Devamsızlık'tan yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS CheEs502 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #5 371129 dedi: Var sanırsam. Genişletmek için tıkla... Geçen yıl gibi eğitim yılı sonunda sınıfta kalma yok diye açıklama yapma ihtimalleri var mi sizce? TRVDehşeti dedi: Bence önceki senelere nazaran daha bol keseden verirler puanları. Ama sınıfta kalma olur bence. Neden kaldırsınlar ki? Boşuna mı yapacaklar sınavları? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla değerlendirme yapılması için en az iki sınava girilmesi gerekiyor. Bu dönem karnede verilmeyecekmiş. Schlitar dedi: Devamsızlık'tan yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok çünkü E-okul a giremiyorlar . Artı 0 Eksi
371129 dedi: Var sanırsam. Genişletmek için tıkla... Geçen yıl gibi eğitim yılı sonunda sınıfta kalma yok diye açıklama yapma ihtimalleri var mi sizce? TRVDehşeti dedi: Bence önceki senelere nazaran daha bol keseden verirler puanları. Ama sınıfta kalma olur bence. Neden kaldırsınlar ki? Boşuna mı yapacaklar sınavları? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla değerlendirme yapılması için en az iki sınava girilmesi gerekiyor. Bu dönem karnede verilmeyecekmiş. Schlitar dedi: Devamsızlık'tan yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok çünkü E-okul a giremiyorlar .