2021'de oyun videoları izleniyor mu?

370728

Hectopat
Arkadaşlar sizce 2021'de oyun videoları izlenir mi? PUBG Mobile ve Brawl Stars hariç.

Kendi açımdan yorum yapıyorum. Sadece Rust videosu izliyorum ki o da vaktim olursa. Ortamda Minecraft videosu cakası da atabilirsiniz. O da izlenir ama kitle önemli. Bir tarafta 10K ama kaliteli izleyen varken, diğer tarafta 1M ama çocuk kitlesi de olabilir.

Arkadaşlar sizce 2021'de oyun videoları izlenir mi? PUBG Mobile ve Brawl Stars hariç.
Minecraft ve Among Us izleniyor. Bunların dışındaki oyunlardan pek izlenmezsiniz. Seçim yapıcaksınız. Düzgün, oyundan anlayan kitle ya da çocuklar.

İzlenir tabii ki. Hele severek takip ettiğim kişiler çekiyorsa tadından yenmez. Fakat GTA V #1 gibi videolardan bahsediyorsanız video 100 izlenmeyi geçmez bu zamanda . Daha dar ve özgün içerikler ya da bir şeyin ilkleri daha fazla izlenir. Mesela Cyberpunk daha fazla izlenir şu an GTA 5'ten singeplayer modundan.

Son düzenleme:
Oynadığın oyuna ve erişebileceğin kitleye bağlı olarak, neden olmasın? AAA oyunların oynanış videoları tutabilir.

Şu son önerilenler ayarlamasından sonra büyümek iyice zor. Eğer oyunda çok çok iyiysen veya o oyun hakkında çok fazla bilgin varsa hızlıca büyürsun. Saydıklarım dışı çok zor. İzlenir neden izlenmesin?

Eleştiri kanalları daha izlenebilir geliyor bana sadece oyun sıkıcı oluyor ilgi çekici bir olay yoksa videoda.

Oyunu bilmem ama YouTube'da başarılı olmak eskisinden daha zor. Ama tabii insanlar sizin tarzınızı, konuşmanızı ve samimiyetinizi severse iyi yerlere gelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…