2021'de PC toplanır mı?

Arkadaşlar bu sene ekran kartı olsun, diger parçalar olsun fiyatlar biraz yüksek. Sizce bu sene sıfır ya da ikince bilgisayar toplanır mı? Yoksa beklemeli miyim?
Kardeşim bence bekleme. Forumda yorumlarda indirim bekleye bekleye 2 katı fiyatına sistem toplayanları görüyoruz. Ben olsam paramın yettiğini şu dakika alırım.

Arkadaşlar bu sene ekran kartı olsun, diger parçalar olsun fiyatlar biraz yüksek. Sizce bu sene sıfır ya da ikince bilgisayar toplanır mı? Yoksa beklemeli miyim?

Bence AMD APU bir sistem toplanabilir sonra ekran kartı fiyatları inince bir ekran kartı alırsınız.

Hiç vakit kaybetmeden PC topla. Çünkü PC bileşenlerinin fiyatları maalesef günden güne artıyor. PC şart değişse tavsiyem laptop alman. Çünkü PC ekran kartı fiyatına laptop bulabilirsin.

Ben 2022de ocak ayında alacağım büyük ihtimal çünkü şu anki bilgisayarım aşırı kötü ve celeron işlemcili. Windows 8.1 olmasına rağmen masaüstünde bile bir şey açık değilken donduğu oluyor. Ocağı bekleyip de 4000 5000 verip rx 550 veya gtx 1050li bilgisayar almak istemiyorum. Sizce önümüzdeki ocak ayında fiyatlar düzelmiş olur mu?

Objektif olmak gerekirse döviz kurları sürekli artıyor. Şimdi almazsanız seneye pişman olacaksınız seneye de almazsanız ondan sonraki seneye de pişman olacaksınız. Sonsuz döngü içerisindeyiz. Bütçe sıkıntınız yoksa toplayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…